PİYASALAR

  • BIST 10010891.420.18%
  • ALTIN2529.1060.09%
  • DOLAR32.8950.13%
  • EURO35.707-0.12%
  • STERLİN42.3070.13%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Uzun yıllar konuşulacak transfer! Paulo Dybala Süper lig devinde
Uzun yıllar konuşulacak transfer! Paulo Dybala Süper lig devinde

Uzun yıllar konuşulacak transfer! Paulo Dybala Süper lig devinde

Paulo Dybala transferinde önemli bir gelişme yaşandı. İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Süper Lig takımlarıyla anılan yıldız oyuncunun adresi belli oldu.

A+A-

Roma'da forma giyen Paulo Dybala için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Adı transferde sık sık Süper Lig devleriyle gündeme gelen Arjantinli yıldız Paulo Dybala için Galatasaray kolları sıvadı.

PAULO DYBALA İÇİN TRANSFERDE SICAK SAATLER

2022'nin yazında Juventus'tan bedelsiz olarak Roma'ya transfer olan Paulo Dybala, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Transferin gözdesi olan Arjantinli yıldızın adı sık sık Süper Lig'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile gündeme geliyordu.

SÜPER LİG DEVİ BOMBAYI PATLATIYOR

Bu sezon hem Süper Lig hem de Süper Kupa'da zafer yaşayan Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Roma'da forma giyen Arjantinli yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Paulo Dybala, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 33'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2670 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Arjantinli yıldız, 16 gol ve 10 asistle takımına katkıda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.