PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tudor'dan futbolculara uyarı: 'Kendinize gelin beyler'
Tudor'dan futbolculara uyarı: 'Kendinize gelin beyler'

Tudor'dan futbolculara uyarı: 'Kendinize gelin beyler'

Tudor’un dünkü idman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Başınızı öne eğmenizi istemiyorum. Kendinize gelin, toparlanın. Lider hâlâ biziz” dediği öğrenildi.

A+A-

Galatasaray’da Başakşehir hezimetinin yaraları sarılmaya çalışılıyor... Başkan Dursun Özbek’in Florya’ya yaptığı ziyaretin ardından, dün de teknik direktör Igor Tudor öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Antrenman öncesi oyuncularla konuşan Hırvat hocanın şu yönde ifadeler kullandığı öğrenildi: “Hepinizin yüzünü asık görüyorum. Buna gerek yok. Artık başınızı öne eğmenizi istemiyorum. Bir şey kaybettiğimiz yok. Kendinize gelin, toparlanın. Lider hâlâ biziz. Bu hafta kazanırsak yeniden çıkışa geçeriz. Alanyaspor maçı bu açıdan çok önemli. Beşiktaş derbisini unutun. Şimdi tek yapmamız gereken, seyircimizin de desteğiyle 3 puanı almak. Ondan sonra işler bizim için daha kolay olacak.”

O ziyaretler devam edecek

Sarı-Kırmızılı oyuncuların da Tudor’la aynı düşüncede olduğu ve omuz omuza kenetlenip, Aytemiz Alanyaspor maçı için galibiyet sözü verdiği bildirildi. Bu arada Özbek’in Florya ziyaretlerine bu hafta da devam edeceği, gelen haberler arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.