PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.7711.4%
  • DOLAR32.3050.25%
  • EURO35.035-0.08%
  • STERLİN40.9330.62%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vodafone Park kapalı gişe
Vodafone Park kapalı gişe

Vodafone Park kapalı gişe

Vodafone Park, Porto maçında tarihi günlerinden birini yaşadı. 3 gün öncesinden biletlerin tükendiği mücadelede 42 bin taraftar, Siyah-Beyazlılar’a 90 dakika boyunca büyük destek verdi ve unutulmaz başarıya tanıklık etti.

A+A-

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizin gururu olan Beşiktaş’ın, Portekiz temsilcisi Porto ile oynadığı mücadelede Vodafone Park’ta yer yerinden oynadı. Siyah- Beyazlılar’ın tarihi mücadelesinde 42 bin kişilik stadın tamamı doldu. Yurt dışından ve Türkiye’nin diğer illerinden İstanbul’a akın eden Beşiktaşlı futbolseverler, biletlerin hepsini tüketti, tarihi başarıya tanıklık etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetin Vodafone Park’a gelmesinin yanı sıra tüm biletlerin satıldığı karşılaşma için yaklaşık 1500 polis görev yaptı. Bileti olmayanlar stat çevresine alınmazken, seyirciler de didik dirik arandı.

Karaborsaya düştü

Tribünde en ufak bir boşluk bulunmazken, 3 gün önceden tükenen biletlerin karaborsaya düştüğü ve bin ile 2 bin TL arasında değişen fiyatlara satıldığı bildirildi. Maçın başlamasına dakikalar kala havaya giren taraftarlar, ilk düdükle birlikte coşkusunu daha da artırdı. Mücadele boyunca hemen hemen hiç susmayan Kara Kartal’ın taraftarı, 12. Adam görevini her zaman olduğu gibi yine tam anlamıyla yerine getirmeyi başardı. Bu arada az sayıda Porto seyircisi de, kendilerine ayrılan bölümden maçı takip etti.

Rekor forma satışı

Porto karşılaşmasına olan yoğun ilgi, tribün gelirinin yanı sıra kulübün ürünlerinin satışının yapıldığı Kartal Yuvaları mağazalarına da yaradı. Özellikle stattaki Kartal Yuvası’nın dün akşam rekor satış gerçekleştirdiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre forma ve tişört satışında patlama yaşandığı, yaklaşık 12 bin ürünün Beşiktaşlı futbolseverler tarafından alındığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.