PİYASALAR

  • BIST 10010287.24-0.48%
  • ALTIN2400.636-0.01%
  • DOLAR32.257-0.03%
  • EURO34.676-0.11%
  • STERLİN40.272-0.17%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. THY ile Serie A arasındaki anlaşma imzalandı
THY ile Serie A arasındaki anlaşma imzalandı

THY ile Serie A arasındaki anlaşma imzalandı

THY ile Serie A arasındaki resmi hava yolu sponsorluk anlaşması, İtalya’nın kuzeyindeki Bologna şehrinde gerçekleştirildi.

A+A-

THY Bologna ve Pisa Genel Müdürü Ahmet Halid Kutluoğlu, burada yapmış olduğu konuşmada, en önemli İtalyan basketbol liginin hava yolu ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

THY olarak, İtalya’da ve tüm dünyada sporun başarılarını destekleme konusunda kararlıyız, özellikle de takım çalışması, liderlik ve rekabetçi ruh ile farklı kültürden insanları birleştirme gibi kıymetlerimizi barındıran takım sporlarını... Lega A ile yeni ortaklığımız, uzun seneler devam etmeyi umduğumuz mesajını aktarmak için elit bir fırsat.


Lega A Başkanı Egidio Bianchi de Yıllardır markasını birinci Avrupa kulübü aktifliği EuroLeague ile ilişkilendirmiş elit bir ismin ortaklarımız arasına girişi, hareketimizin büyümesini teyit etmiş olduğu için bizi gururlandırıyor. ifadesini kullandı.


Bianchi, bu kadar önemli bir markayla bir arada bulunmanın geçen sezon olan istatistiklerin pekiştirilmesi ve geliştirilmesi bakımından da teşvik edici bir nokta olduğunu söyledi.


THY, 1959 senesinden bu yana İstanbul’dan İtalya’ya uçuşlar düzenliyor. THY’nin her gün İtalya’nın Bari, Bologna, Katanya, Milano, Napoli, Pisa, Roma ve Venedik olmak üzere 8 şehrinden İstanbula seferleri bulunuyor. Yolcular, İtalya’nın 8 şehrinden İstanbul aktarmalı olarak 122 ülkeye ulaşım sağlayabiliyor.
THY, 2010 senesinden bu yana basketbolda Avrupa Ligi’nin de sponsorluğunu yapıyor.

 

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.