PİYASALAR

  • BIST 10010158.63-0.15%
  • ALTIN2471.0561.02%
  • DOLAR32.194-0.28%
  • EURO35.0610.34%
  • STERLİN40.8360.69%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Terim, Diagne'nin gol atamamasının sebebini açıkladı
Terim, Diagne'nin gol atamamasının sebebini açıkladı

Terim, Diagne'nin gol atamamasının sebebini açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Diagne'nin gol suskunluğunun altında yatan gerçek sebebin kötü ortalar olduğunu düşünüyor. Feghouli ve Onyekuru'yu özel olarak hafta boyunca çalıştıran Terim, bu ikiliden daha çok sorumluluk almalarını ve maçın kilidini açacak oyuncular olmasını istedi.

A+A-

Galatasaray'da sezon başından bu yana kaliteli orta sıkıntısı yaşanıyor. Feghouli ile Onyekuru'nun bu alanda gelişim göstermemesi Nagatomo'nun da geçen sezonki performansının altında kalmasıyla Mariano orta konusunda adeta tek başına savaş verdi.

KÖTÜ ORTALAR DİAGNE'NİN PERFORMANSINI ETKİLEDİ

Özellikle Gomis gittikten sonra ortayla beslenen santrforlarla oynayan Galatasaray birçok maçta hücum hattında kilitlendi. Takımda 1,0 ortalamayla maç başına en isabetli orta yapan isim Mariano olurken, Feghouli 0,6, Onyekuru 0,1'de kaldı.

Galatasaray'ın şampiyonluk için yarıştığı rakiplerden Başakşehir'in kanat oyuncusu Visca'nın ortalaması 1,5. Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma'nın 2,7.

Bu problemin farkında olan teknik direktör Fatih Terim, Diagne'nin gol suskunluğunun altında yatan gerçek sebebin kötü ortalar olduğunu düşünüyor. Feghouli ve Onyekuru'yu özel olarak hafta boyunca çalıştıran Terim, bu ikiliden daha çok sorumluluk almalarını ve maçın kilidini açacak oyuncular olmasını istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.