PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor 23 Nisan 2019 ödülü kim kazandı? 54. Bölüm Hikmet ve Yusuf diskalifiye...
Survivor 23 Nisan 2019 ödülü kim kazandı? 54. Bölüm  Hikmet ve Yusuf diskalifiye...

Survivor 23 Nisan 2019 ödülü kim kazandı? 54. Bölüm Hikmet ve Yusuf diskalifiye...

Türkiye-Yunanistan formatı ile TV8 ekranlarında yayınlanan ve her hafta birbirinden farklı oyunlarla seyirciler tarafından ilgiyle izlenen Survivor 2019'un 54. bölümünde yiyecek ödülü oyunları oynandı. Yarışmada büyük finale kısa süre kala yarışmacılar arasında tansiyonu yükselten diyaloglarda arttı. İşte Survivor'un son bölümü ile ilgili bazı bilgiler....

A+A-

YİYECEK ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 23 Nisan tarihli 54. bölümünde döner kola yiyecek ödülü için yarışmacılar parkurda kıyasıya mücadele verdi. Programda final için geri sayım devam ederken oyun sırasında da bazı yarışmacılar arasında tartışma yaşandı. Survivor'un 54. bölümünde yiyecek ödül oyununu 10'a 7 siyah takım kazandı. Ödül sonrası yarışmacılar moral depoladı.

Öte yandan Survivor 2019'un 53. bölümünde bir ödül oyunu daha yaşandı. Survivor'un 23 Nisan tarihli bölümünde pizza-kola ödülü için yarışmacılar ellerinden geleni yaptı. Yarışmada rekabet devam ederken, Atakan ve Bora arasında da tartışma yaşandı. Tansiyon bir anda yükselirken Atakan ve Bora'yı diğer yarışmacılar sakinleştirdi. Oyun sonrası pizza ödülünün kazanan takımı ilerleyen dakikalarda belli olacak. 

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 54. bölüm ile ilgili görsel sonucu

SURVİVOR'DA KAVGA
Hikmet ile Yusuf Survivor 23 Nisan etabında birbirlerine fiziki saldırıda bulunarak kavga etti. 

Survivor 23 Nisan 2019 Salı günü etabında adada beklenen kavga sonunda çıktı.

Türkiye takımından iki isim olan Yusuf ile Hikmet sonunda birbirlerine fiziksel saldırıda bulundu.

İkili yarışmanın ilk gününden bu yana sık sık ağız dalaşı yaparak programda gerginliğe neden oluyordu.

İkiliyi oyundan alan Acun Ilıcalı, haklarındaki niahi kararı vereceğini açıkladı.

 

SURVİVOR 22 NİSAN'DA NELER OLDU?
Survivor 22 Nisan'da araba ödülü için önce Siyah ve Beyaz takımlar arasında kıyasıya bir mücadele verildi. Mücadelenin sonunda araba için yarışmaya hak kazanan takım Beyaz Takım oldu. Beyaz Takım'ın üyeleri kendi aralarında araba için kutu açma mücadelesine girdi.

Araba mücadelesinde Hikmet ile Nikos arasında kıyasıya bir mücadele ortaya kondu.

Nikos ile Hikmet arasında 5-5'e kadar berabere süren bir mücadele yaşandı.

Mücadelenin sonunda sevinen taraf Hikmet oldu. 

22 Nisan Survivor arabayı kazanan isim Hikmet oldu.

Nikos ise üçüncü kez araba için yarıştığı finalde kaybeden taraf oldu.

 

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Survivor 50. Bölüm 17 Nisan 2019 Çarşamba itibariyle haftanın son günü oynandı. Yeni haftaya Cumartesi günü başlayan Suvivor son günü ise Çarşamba günüyle haftayı tammalıyor. Survivor Türkiye Yunanistan, önceki hafta yapılan düzenlemeyle Siyah - Beyaz takımlara ayrılmıştı. Türkiye ve Yunanistan takımının üyeleri karışık bir şekilde bu takımlarda yer alıyor. Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Siyah takım olmuştu. Bu nedenle adadan üye de Siyah takımdan olmuştu. Geçen hafta ödüllerin birçoğunu Beyaz takım kazanmıştı. Peki Survivor 17 Nisan ödül oyununu kim kazandı? 

17 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 17 Nisan günü oynanan ödül oyununu Siyah Takım kazandı. Yarışmacılar "Yaşam Evi"ne gidebilmek için yarıştı.

SURVİVOR 16 NİSAN SEMBOL OYUNU

Survivor 16 Nisan 2019 Salı günü ilk olarak kadınlar ve erkekler arasında sembol oyunu oynandı. Sem oyunu için düzenlenen eşleşmelerin sonunda kadınlar ve erkekler ayrı ayrı sembol oyunu oynandı. Bu akşamki sembol oyununu kadınlarda Büşra kazanırken; erkeklerde ise Hikmet bu haftanın sembol kazanan ismi oldu.

SURVİVOR 16 NİSAN KİM ELENDİ

Survivor 16 Nisan 2019 Salı akşamı adadan ayrılan isim de belli oldu. Elenen isim Tony oldu.

Survivor yarışmacısı Hikmet kimdir? İşte Hikmet Tuğsuz'la ilgili merak edilenler

Survivor yarışmacısı Hikmet kimdir? 

Hikmet Tuysuz 16 Kasım 1986 tarihinde Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında dünyaya geldi. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla spor kariyerine adım attı. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Antrenörlerin yardımıyl atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet Tuğsuz, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına geçiş yaptı. Bu branşta önemli başarılar aldı ve şampiyon oldu. Ayrıca hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Şu and Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi Kırkpınar başpehlivanlarına antrenörlük yapıyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Yusuf kimdir?

Survivor 2019 yarışmacısı Yusuf kimdir?

İlk başlarda Türkiye geneli ve uluslararası birçok başarı yakaladı. 18-19 yaşlarında artık bu işi profesyonel olarak yapması gerektiğini düşünmeye başladı, biletini aldı ve Tayland’a gitti. Amerikalı rakibiyle çıktığı maçtan galibiyetle ayrıldı, 4. rauntta rakibini nakavt ederek kazandı. Tayland’ın en büyük dövüş kulübü kendisine sponsor oldu.

Tayland’ın en büyük 3 organizasyonuna çıktı ve nakavtla şampiyon oldu, kral ve kraliçe kupalarını kazandı. 1.5 yıl Tayland’da kaldıktan sonra Türkiye’den maç teklifi geldi. Zamanın en büyük dövüşçüsü Nieky Holzken ile dövüşmek için maça çıktı; ancak burnu kırılması nedeniyle ara vermek zorunda kaldı. 1.5 yılı hastanede 6 ameliyat ile geçti. Yeniden ayağa kalktığında Slovak rakibini 2 rauntta nakavt etti ve kazandı. Antrenmanlarına aktif olarak devam ediyor. En büyük hedefi bir gün UFC’de Türk bayrağını dalgalandırmak.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.