PİYASALAR

  • BIST 1009079.970%
  • ALTIN2324.0850.75%
  • DOLAR32.3610.09%
  • EURO34.944-0.34%
  • STERLİN40.922-0.33%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sürat Kargo “kargo takip”  sorgulama ekranı
Sürat Kargo “kargo takip”  sorgulama ekranı

Sürat Kargo “kargo takip”  sorgulama ekranı

Eğer Sürat Kargo’ya bir kargo teslim ettiyseniz ya da bir kargo bekliyorsanız kargo ya da paketinizin kime gittiğini öğrenmenin çok kolay yolları mevcuttur. Bunu şubeye telefon açarak da internet üzerinden bir tık ile de kullanabilirsiniz.

A+A-

Bundan tam 16 yıl önce kurulan Sürat Kargo 2003 tarihinde kuruldu . Sektöre girdiği sıralarda Türkiye’de bu işi yapan bazı dev holdingler vardı. Bunlarla rekabet eden Sürat Kargo’nun Bugün 700’e yakın şubesi ve 1600 araçlık dev filosunun yanısıra 1100 üzerinde mobil dağıtım alanı ve 5000’i aşkın personeli ile Türkiye ve dünyanın 228 ülkesine kargoları gönderiyor.

Sürat Kargo’da kurumsal ya da bireysel diye ayırmadan tüm müşterilerinin gereksinimlerini onlardan önce düşünerek yeni teknolojiler ve hizmetler tasarlanıyor. Müşterilerinin kargo ve gönderilerini bir şekilde nasıl ve nerede olduğuna dair içlerine su serpiyor.

Sürat Kargo’ya verilen kargoların ya da kargo bekleyenlerin rahat ve kolayca bakabilecekleri kargo sorgulama sayfası mevcuttur. Kargo için Sürat Kargo’yu seçenler ya da kargo bekleyenler bu ekrana girerek kargom nerede sorgulamasını çok basit bir şekilde yapabilmektedir.

Sürat Kargo takip sayfasına nasıl ulaşılır

Öncelikle Sürat sayfa anasayfasını açmak yeterlidir. Bunun için bilgisayardan tarayıcıyı açmanız ve Sürat Kargo’nun sayfasına ulaşmanız gerekmektedir. Bu açtığınız sayfadan hemen karşınıza sırasıyla Gönderim Süresi hesapla, e-fatura, kargom nerede bağlantıları çıkmaktadır. Buradan elinizde bulunan gönderi nosunu kullanarak rahat bir şekilde sorgulama yapabilmektesiniz.  Kargom nerede? Bağlantısına tıkladıktan sonra açılan sayfaya evrak takip nosunu ardından da güvenlik kodunu doğru doldurduktan sonra  karşınıza kargonuzun nerede hangi, şubede olduğu, hangi aktarma noktasına geldiğine varana kadar bilgi sahibi olabilmeniz mümkündür.

Sürat kargo kargo takibi adresi

kargo.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.