PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soylu'dan Ceren Özdemir cinayeti açıklaması
Soylu'dan Ceren Özdemir cinayeti açıklaması

Soylu'dan Ceren Özdemir cinayeti açıklaması

İçişleri Bakan Süleyman Soylu Ceren Özdemir cinayeti açıklamada bulundu. Soylu, "Yapılan tespitlerde tanışıklıklarının olmadığı söz konusu. Söylediklerinin ne kadar doğru olduğu soruşturmada ortaya çıkacak" ifadelerinde bulundu.

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

Bakan Soylu şunları söyledi:

"Soruşturma devam ediyor. Söyledikleri ne kadar doğru soruşturmada ortaya çıkacak. Şu ana kadar yapılan tespitlerde tanışıklıkları söz konusu değil. Kanun kaçağı olduğu konusundaki duyurular ifade ediliyor. Her firarinin cinayet işleyebileceğine yönelik bilgimiz söz konusu değil. Elinde bıçak olup hiç tanımadığı insanı katledebilecek bir caniyle karşı karşıyayız. Açık cezaevinden firar etmiş ve bunu cinayete döndürmüş bir caniyle karşı karşıyayız. 

Bizim görevimiz bu tip firari olaylar sonrası yerine iade edebilmek. Bulduğumuz oluyor, bulamadığımız oluyor. Teknik takip yapmak zorundasınız. Kaçmak isteyen, firari olduğunu bilip yakalanmak istemeyenlerle ilgili çaba sarfediyoruz. Türkiye'nin güvenlik endişesiyle karşı karşıya kaldığını göstermez. İki günlük firarinin bulunamamasındaki sorumluluk nedir, değerlendiriyoruz."

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.