PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2323.7770.75%
  • DOLAR32.3520.13%
  • EURO34.9270.24%
  • STERLİN40.7770.9%
  1. HABERLER

  2. Reina saldırganıyla ilgili şok iddia
Reina saldırganıyla ilgili şok iddia

Reina saldırganıyla ilgili şok iddia

A+A-

Gazeteci Yazar Mahmut Övür, Reina saldırganının FETÖ'cü firari bir yarbayla görüştüğünü iddia etti.


Yılbaşı gecesi Beşiktaş'ta Reina adlı eğlence mekanına saldıran ve 39 kişiyi katleden saldırgan, saldırının üzerinden 17 gün geçtikten sonra Emniyet ve MİT'in ortak operasyonuyla bir evde yakalanmıştı. Saldırıyla yakalanması arasındaki 17 günlük sürede saldırganın nerede olduğu, kimler tarafından saklandığı ve kimlerle görüştüğü en çok merak edilen sorular olmuştu.

Gazeteci Mahmut Övür, köşesinde Reina saldırganının firari bir FETÖ'cü yarbayla görüştüğünü iddia etti. Övür,  "Reina katliamcısıyla FETÖ?cü yarbayın konuşması" başlıklı yazısında, "Şimdi sıkı durun, ilk kez bu köşede Reina saldırısını gerçekleştiren DEAŞ teröristiyle ilişkisi olan çok çarpıcı bir yerel ayaktan söz edeceğim" ifadelerini kullandı.

İşte  Övür'ün "Reina katliamcısıyla FETÖ?cü yarbayın konuşması" başlıklı yazısı:

"...

Emniyet güçleri, saldırganın ilişkilerini araştırırken, telefon kayıtlarında şaşırtıcı bir konuşmayla karşılaştı. Saldırgan Abdulgadir Masharipov, Türkiye'ye girdikten sonra yurt içi ve yurt dışıyla çok sayıda telefon görüşmesi yapmıştı ancak bu görüşme Türkçeydi ve dinleyenleri şoke etmişti. Çünkü karşısında konuşan isim ordu mensubu bir yarbaydı.

Hem de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra İstanbul'daki önemli bir askeri kurumdan firar eden FETÖ'cü bir yarbay... Şu çok açık, FETÖ ülke için büyük bir tehlike.

İkilinin ne konuştuğu ve nasıl ilişki kurdukları sadece FETÖ gibi kirli bir yapıyı teşhir etmeyecek, aynı zamanda küresel ilişkileri de sarsacak ve bilinen birçok şeyi altüst edecek.

Sabır ve dikkatle izlemekte yarar var, yakın gelecek çok şeye gebe...."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.