PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Özgür Özel ilk kez grup toplantısında konuştu: Yapıcı ve etkin bir şekilde muhalefet yapacağız
Özgür Özel ilk kez grup toplantısında konuştu: Yapıcı ve etkin bir şekilde muhalefet yapacağız

Özgür Özel ilk kez grup toplantısında konuştu: Yapıcı ve etkin bir şekilde muhalefet yapacağız

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel bugün ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu. Özel toplantıda “Kemal Kılıçdaroğlu'nu saygıyla selamlıyorum. Emekleri unutulmaz, ona vefamızı her fırsatta göstereceğiz. Kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum” ifadelerini kullandı.

A+A-

38. Olağan Kurultay'da CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, partisinin grup toplantısında ilk konuşmasını yaptı.

Özel'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Sayın Kılıçdaroğlu13 yıl mücadele vermiş, Artvin'de PKK'nın hedefi olmuş, Çubuk'ta linç girişimine uğramış, Ankara'dan İstanbul'a 432 kilometere yürüyerek dünya siyasi tarihine geçmiş genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu saygıyla selamlıyorum. Emekleri unutulmaz, ona vefamızı her fırsatta göstereceğiz. Kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum.

İlk kez gölge kabine görevlendirmesi yaptık. Kabine'nin yaptığı her şeyi dakika dakika izleyerek, doğrulara destek vererek, yanlışlara engel olmaya çalışarak yapıcı ve etkin bir şekilde muhalefet yapacağız. Gölge kabinemizi toplumnu tam yarısını oluşturan ve hepimize emekleri olan bütün kadınlara emanet ediyorum.

İlk ziyaretimi söz verdiğim gibi Hatay'a yaptım. Hatayspor büyük acıya ve yıkıma rağmen matem rengiyle maçlarını Mersin'de oynayarak büyük başarılara imza atıyor. Hatay'da 6 Şubat'tan bu yana yüzleri güldüren tek şey Hatayspor'un başarısı. Hatay'a gittim, seçimden önce gittiğimde burada siyaset yapmayacağım demiştim. Oy istemedim. Sizi dinlemeye ve ziyarete geldim dedim. Hatay'da bana 'Sen ilk günlerden geldin.' dediler. 

Kurtarma çalışmaları geç başlamıştı, enkaz kaldırma çalışmaları da bitmedi. Hatay'ı sakın unutturmayın dediler. Ben Sayın Kılıçdaroğlu'ndan Atatürk'ün koltuğunu devraldım, 'Hatay benim şahsi meselem.' Unutmayacağız, unutturmayacağız."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.