PİYASALAR

  • BIST 10010170.18-0.03%
  • ALTIN2459.5040.55%
  • DOLAR32.277-0.03%
  • EURO34.9680.02%
  • STERLİN40.7350.23%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda Şehitlerimizi Anma
Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda Şehitlerimizi Anma

Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda Şehitlerimizi Anma

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder KAHVECİ ve sendika genel başkanları 51 askerimizin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

A+A-

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder KAHVECİ ve sendika genel başkanları 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2.yılına sayılı günler kala o gece bombalanan 51 özel harekat polisimizin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek şehitlerimizin ruhları için Mevlid-i Şerif okuttu.

Oenel Başkan Önder Kahveci ziyarette yaptığı açıklamada, şehitlerimizi rahmetle anarken, Türk milletinin o geceki kararlı duruşunun bu alçak darbe girişimini engellediğini ifade etti. Kahveci,“15 Temmuz alçak darbe girişimine teşebbüs edildiği o kara gecenin üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Hain darbecilerin kendilerine ilk hedef seçtikleri yer Özel Harekat Daire Başkanlığı olmuş ve 47 kahraman özel harekat polisimiz burada şehit edilmiştir. Aklını birilerinin emrine vererek onların direktifleri ile bu milletin tankını, topunu, uçağını, helikopterinin namlusunu yine bu milletin üzerine doğrultanları bu millet asla am asla affetmeyecektir.

Başkanı Selami Türker ise Türkiye Kamu-Sen’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin desteği bizler için büyük bir güç kaynağıdır. Türk milletinin huzuru, birliği ve bekasına yönelik her türlü hain girişime karşı canımız pahasına karşı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır” dedi. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.