PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670.03%
  • DOLAR32.335-0.05%
  • EURO34.7430.01%
  • STERLİN40.513-0.01%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Otobüs arızalandı! Rakibine kendi takım otobüsünü yolladı
Otobüs arızalandı! Rakibine kendi takım otobüsünü yolladı

Otobüs arızalandı! Rakibine kendi takım otobüsünü yolladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 10. hafta maçında bugün Kardemir Karabükspor'la karşılaşan Bandırmaspor'un kafilesini taşıyan otobüs, yolda arızalandı. Olaydan haberdar olan Kardemir Karabükspor yönetimi, kendi takım otobüsünü göndererek, Bandırmaspor'un Karabük'e gelmesini sağladı.

A+A-

Kardemir Karabükspor'un yaptığı jest üzerine Bandırmaspor Kulübü, sosyal medya hesabından rakibine teşekkür mesajı yayımladı.

"Gerçek Dost Yarı Yolda Bırakmaz!" başlığıyla paylaşılan mesajda, "Maç için yolculuğumuz esnasında, aracımızın arızalanmasının ardından, kendi takım otobüsünü yollayan Kardemir Karabükspor'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi niyet ve samimiyetini tekrar gösteren Karabükspor camiasının bu yardımını unutmayacağız. Dostça bir karşılaşma olması dileği ile"  ifadelerini kullandı.

Kardemir Karabükspor da Bandırmaspor'un yaptığı paylaşımı sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Kardemir Karabükspor camiası olarak rekabeti daima 'dostça' yapmaya önem veriyor ve bu hususta gayret gösteriyoruz. Samimi ve dostça yaklaşımlarından dolayı Bandırmaspor camiasına teşekkür ederiz." denildi.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.