PİYASALAR

  • BIST 10010158.63-0.15%
  • ALTIN2471.0610%
  • DOLAR32.155-0.12%
  • EURO34.9050.74%
  • STERLİN40.1561.66%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Muğla'da sahil güvenliği harekete geçiren ihbar
Muğla'da sahil güvenliği harekete geçiren ihbar

Muğla'da sahil güvenliği harekete geçiren ihbar

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları sevk edildi.

A+A-

Fethiye'ye bağlı Kayaköy Mahallesi'nin arka tarafından bulunan İblis Burnu yakınlarında, Gemiler Koyu olarak bilinen bölgede bir gezi teknesinin battığı ihbarında bulunuldu. İhbar üzerine, Fethiye ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki bölgeye sahil güvenlik ekipleri gönderildi.

70 KİŞİLİK BOT İHBARI

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında denizde 70 kişilik bir botun battığı yönünde gelen ihbar üzerine tüm ekipler seferber oldu. 

Öğle saatlerinde Fethiye açıklarındaki 70 kişilik botun battığı yönünde ihbar alan Sahil Güvenlik ekipleri çalışma başlattı. Jandarma, UMKE ve polis ekipleri de ihbarın gerçek olma ihtimaline karşı bölgeye geldi. Havadan, karadan ve denizden ihbara konu olan bölgelerin tarama çalışmaları başladı. 

KİMSE BULUNAMADI

112 Acil Sağlık ekipleri başta olmak üzere bölgede herkes teyakkuz haline geçti. Şu an itibariyle herhangi bir kişi ya da batık bir deniz aracına rastlanmadığı belirtildi. 

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Muğla Valisi Esengül Civelek yaptığı açıklamada, "Fethiye açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve jandarma ekiplerini bölgeye sevk ettik. Ekiplerin şu an bölgede çalışması sürüyor. Elimize ulaşmış şu an için herhangi bir bulgu yok" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.