PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Muammer Ketenci kaç yaşında eşi ve çocukları kimdir?
Muammer Ketenci kaç yaşında eşi ve çocukları kimdir?

Muammer Ketenci kaç yaşında eşi ve çocukları kimdir?

Ünlü modacı Muammer Ketenci son günlerin en çok konuşulan isimleriden birisi oldu. Hatice'nin kalçasını açtığı defilenin modacısı olan Muammer Ketenci 54 yaşında ve iki çocuk babası. Peki Muammer Ketenci kimdir, eşi ve çocukları kimdir?

A+A-

MUAMMER KETENCİ KİMDİR: Babaannesinin Üstübicoğullarına gelin gittiğini ve kızlık soyadının Ketenci olduğunu belirten Muammer Ketenci marka oluşturmak için babaannesinin soyadını kullanmıştır.

İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitiminin ardından, Avrupa da tasarım ve moda alanında eğitim görmüştür.

Aslen Trabzon Akçaabat‘lı olan Muammer Ketenci 30 yılın üzerinde takı tasarım ve aksesuar işi ile uğraşmış ardından tekstile geçiş yapmıştır. Günümüzde İstanbul’da ve İstanbul dışında bir çok üniversite seminerler vermektedir.

Tasarladığı kıyafetler dünyaca ünlü isimler tarafındanda beğeni ile giyilmektedir. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok ünlü ile çalışan Muammer Ketenci en önemli ve dünyada ses getiren çalışması ise Amerikalı şarkıcı Beyonce’nin Crazy in Love albüm kapağı için tasarladığı büstiyer’dir. Muammer Ketenci haute couture tasarımların yanı sıra, halkında rahatlıkla satın alıp kullanabileceği özel tasarım modellerden oluşan konsept ürünlerini, kendi adını taşıyan ticari markası altında çıkartmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

OLAY DEFİLE HAKKINDA KONUŞAN MUAMMER KETENCİ'NİN SÖZLERİ:

Geçtiğimiz gün bir defilede transparan kıyafetiyle manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurdu. 40 yaşındaki şarkıcı, bu hareketiyle izleyenleri şoke etti.Hatice'yi defilesinde podyuma çıkaran Muammer Ketenci, sessizliğini Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına bozdu.

Muammer Ketenci olay defile hakkında konuştu

HATİCEYİ UYARMIŞTIM

Ünlü modacı, "Ben o an orada değildim. O hareketi yapacağımdan haberim yoktu. Kafamdan vurulmuşa döndüm. O günden beri rahatsızım. Hatice'yi provaya geldiğinde uyardım" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Hatice kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.