PİYASALAR

  • BIST 10010173.421.17%
  • ALTIN2435.9670.83%
  • DOLAR32.2580.15%
  • EURO34.9190.37%
  • STERLİN40.6020.33%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na 'hançer' yanıtı: Ben hakkettiği takdirde hançeri kalbine vururum, arkadan işim yoktur
Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na 'hançer' yanıtı: Ben hakkettiği takdirde hançeri kalbine vururum, arkadan işim yoktur

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na 'hançer' yanıtı: Ben hakkettiği takdirde hançeri kalbine vururum, arkadan işim yoktur

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. İYİ Parti Lideri Akşener, 6 belediye başkan adayını daha açıkladı. İYİ Parti lideri Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sırtımda hançerle seçime girdim" sözlerine yanıt verdi. Akşener "Sayın Kılıçdaroğlu da hançerden bahsetti. Hançer işi ortada kaldı. Ben hiç kimseye arkadan hançer vurmadım. Ben hakkettiği takdirde hançeri kalbine vururum. Arkadan işim yoktur" dedi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. İYİ Parti lideri, Ahmet Orhan’ı Manisa Turgutlu İlçe Belediye Başkan adayı, Abdullah Aktuna’yı Manisa Ahmetli İlçe Belediye Başkan adayı, Emre Afacan’ı Antalya Döşemealtı İlçe Belediye Başkan adayı, Posta Gazetesi’nin sahibi Mehmet Ali Gürses Antalya Gündoğmuş Belediye Başkan adayı, Bülent Kara Giresun Tirebolu İlçe Belediye Başkan adayı, gazeteci yazar Yasin Topaloğlu'nu Kilis Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bugün 8 Kasım. Azerbaycan Türk dünyası için anlamlı bir gün. 44 gün süren Karabağ savaşında milli zafer günün 3. yıl dönümü. Biz Karabağ'ın özgürlük mücadelesinde hep yanında olacağız.

"10 KASIM'DA YİNE AYNI DUYGUDA AYNI HÜZÜNDE BULAŞACAĞIZ"

2 gün sonra 10 Kasım. Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın bir yılbaşı daha. Mustafa Kemal bir mücadeledir. Mustafa Kemal bir gururdur.

Bir büyük destanın adıdır. Hep birlikte 29 Ekim'de aynı duyguda paylaşmıştık. 10 Kasım'da yine aynı duyguda aynı hüzünde buluşacağız. Diğer yandan siyasi hayatını Gazi Mustafa Kemal'e düşmanlık besleyenlerin acizliklerine şahit olacağız.

"NETANYAHU VAHŞETİ, HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR"

Filistin’de Netanyahu vahşeti, hız kesmeden devam ediyor. Filistinliler adeta bir ateş çemberinin içerisinde sıkışmış durumda. Dünya ise bu ateş çemberinin etrafında adeta dans ediyor. Bu zulme sebep olanlar, bu zulümden siyaset üretenler resmen bir saadet zinciri oluşturdular. Maalesef hala ne insan haklarına ne de uluslararası hukuka uygun olarak atılan somut bir adım yok.

BM’nin genel sekreteri bile katil Netanyahu’nun Gazze’de sebep olduğu mezalimin karşısında sadece dehşete düştük demekle yetiniyor.

Türkiye batı ile doğunun iki yüzlülüğü arasında bir tercihe zorlanamaz. Türkiye yalnız ve yalnızca, dünyanın unutmuş gözüktüğü, vicdanın, hakkın ve adaletin tarafı olmalıdır. İsrail ile Filistin arasındaki çatışmanın çözümü; Filistin’i Hamas’ın, İsrail’i de Netanyahu’nun zihniyetinden kurtarmaktır.

"GAZZE'DEN ÇIKMASI GEREKENLER MASUM FİLİSTİNLİLER DEĞİL, KATİL NETANYAHU'DUR"

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, geçtiğimiz günlerde ülkemizi ziyaret etti. Açıklamada, bir nokta özellikle dikkatimizi çekti. Gazze’den sivillerin çıkarılması noktasında, farklı bölge ülkelerini ziyaret etmişler. Ve önemli adımlar atılmış. Şunu söylemek isterim; Netanyahu’nun Filistin’de yol açtığı mezalimin karşısında çözüm yolu sivilleri bölgeden çıkarmak değil, katil Netanyahu’yu bir an önce durdurmaktır.

ABD’nin de adeta emir eri olan Netanyahu’yu durdurmaya gücü yeter. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. AK Parti iktidarının Türk milletine karşı alışkanlık haline getirdiği kuzuyu yeyip, çobanla sohbet edip acıyı paylaşmak rolünü bu ülkeden kaldıracağız.

Türkiye olarak şüphesiz ki, gereken her adımı atmak zorundayız. Ama Gazze’den çıkması gereken masum Filistinliler değil, katil Netanyahu’nun ta kendisidir.

KILIÇDAROĞLU'NA HANÇER TEPKİSİ

Sözlerimiz her zaman açık, net, şeffaf oldu. Karşımıza her çıkana göre değişmedi. Sözlerimiz kimine karın ağrısı yaptı. Bazıları da kendilerine bizi düşman gördü. Bizi oyunbozanlıkla suçlayanlar, parti için hesaplarını milletin önüne koyanlar hafta sonu itibariyle birer 'değişim havarisi' oldular.

Hani kola kutusunu koysan kazanıyordu. İnanamadım ve oturup iki rekat şükür namazı kıldım. Bu ara hep şükür namazı kılıyorum.

Sayın Kılıçdaroğlu da hançerden bahsetti. Hançer işi ortada kaldı. Ben hiç kimseye arkadan hançer vurmadım. Ben hakkettiği takdirde hançeri kalbine vururum. Arkadan işim yoktur. Çünkü kul hakkından çok korkarım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.