PİYASALAR

  • BIST 10010218.58-0.49%
  • ALTIN2454.3511.02%
  • DOLAR32.219-0.01%
  • EURO34.701-0.15%
  • STERLİN40.3510.03%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Krasnodar Stadı'nda konuk Trabzonspor (UEFA Avrupa Ligi)
Krasnodar  Stadı'nda konuk Trabzonspor (UEFA Avrupa Ligi)

Krasnodar Stadı'nda konuk Trabzonspor (UEFA Avrupa Ligi)

Krasnodar şehriyle aynı ismi taşıyan statta Trabzonspor, Krasnodar'a konuk olacak. Mücadele TSİ 20.55'te başlayacak karşılaşmayı, Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Müsabaka BeIN Sports 1'den yayınlanacak.

A+A-

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu dördüncü hafta maçında 7 Kasım Perşembe günü Rusya'nın Krasnodar takımına konuk olacak. Bordo-mavili ekipte, 7 isim sakatlıkları nedeniyle bu kritik mücadelede forma giyemeyecek.

Gruptaki üç maçında sadece 1 puan alabilen temsilcimiz Trabzonspor, ilk galibiyetine ulaşma hedefiyle rakibinin karşısına çıkacak. Konuk Krasnodar ise ilk puanlarını Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenerek elde etmişti. Bordo-mavili takım, Rusya deplasmanında rakibine kaybetmesi halinde üst tura çıkma şansını yitirme tehlikesiyle karşı karşıya.

Bordo-mavili ekibimiz, geride kalan 3 maçta 2 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü. Sergey Matveyev ve öğrencileri ise grup müsabakalarında 3 gol atıp 7 gol yedi. 

Trabzonspor'da 7 eksik

Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Onazi, Obi Mikel ve Sturridge'ten sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan Trabzonspor'a, bir şok da Jose Sosa'dan geldi. Krasnodar karşılaşmasında riske edilmemesi kararlaştırılan Sosa, Rusya kafilesinden çıkarıldı. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.