PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kamu-Sen, Memur Sen'in davetine olumlu cevap verdi
Kamu-Sen, Memur Sen'in davetine olumlu cevap verdi

Kamu-Sen, Memur Sen'in davetine olumlu cevap verdi

Memur-Sen Genel Başkanı ve Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı Ali Yalçın, Kamu-Sen ve KESK Genel Başkanlarına gönderdiği mektupla 6. Dönem Toplu Sözleşmede Memur-Sen ile birlikte hareket etme çağrısı ve davetinde bulundu. Kamu-Sen'den olumlu cevap geldi.

A+A-

Memur-Sen Genel Başkanı ve Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı Ali Yalçın, Kamu-Sen ve KESK Genel Başkanlarına gönderdiği mektupla 6. Dönem Toplu Sözleşmede Memur-Sen ile birlikte hareket etme çağrısı ve davetinde bulundu. Memur-Sen resmi, twiiter hesabında konuya ilişkin paylaşımda Kamu-Sen'den bugün olumlu cevap geldiği ifade edildi. Konuya ilişkin atılan paylaşım şu şekilde:

-Genel Başkanımız @aliyalcin Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı da olarak 31 Mayıs'ta gönderdiği mektupla iki konfederasyona "6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde Memur-Sen'le birlikte hareket edilmesi" daveti gerçekleştirmişti. Kamu-Sen'den bugün olumlu cevap geldi.

2-Kamu-Sen Genel Başkanı Sn. Önder Kahveci olumlu cevaplarını sosyal medya hesabı aracılığıyla kamuoyuyla da paylaştı. Olumlu cevabı önemsiyor, Memur-Sen'in 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde kamu görevlileri lehine kazanım üretilmesi mücadelesine katkı sunacağına inanıyoruz.

memur-sen-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.