PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte Fatih Terim'in derbi planı!
İşte Fatih Terim'in derbi planı!

İşte Fatih Terim'in derbi planı!

18 yıl sonra Kadıköy’de Fenerbahçe’yi devirmenin hesaplarını yapan Fatih Terim, taktik hazırlıklarını tamamladı. Tecrübeli çalıştırıcının, derbide en büyük silahlarından biri Younes Belhanda olacak.

A+A-

Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; ilk yarıdaki Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Faslı yıldız, Terim’in göreve gelmesinin ardından önce yedek kalmış ardından yeniden forma şansı bulup, çıkışa geçmişti. Belhanda’yı derbiye özel olarak hazırlayan teknik adamın, Faslı yıldızdan orta sahadaki ataklara yön verip daha çok sorumluluk alması yönünde uyarıda bulundu. Belhanda’dan, Gomis’e daha çok destek sağlamasını isteyen Terim, ayrıca “Kaleyi gördüğün anda sert şutlarla yokla” şeklinde de talimat verdi.

Yıldız oyuncuya motivasyon aşılayan İmparator, “Bu maçlar senin gibi oyuncuların daha fazla sorumluluk alması gereken maçlar. Tüm potansiyelini vermelisin. Sende de bu kalite var” diyerek özgüven verdi. Faslı oyuncunun da hocasına ‘En iyi Belhanda’yı’ izlettirmek için söz verdiği belirtildi.

EREN TAKIMLA ÇALIŞTI

Galatasaray, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Florya’daki antrenmanda futbolcular dar alanda pas çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde koşu yapan Eren Derdiyok’un antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştığı duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.