PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2506.0540.89%
  • DOLAR32.5780.12%
  • EURO34.740%
  • STERLİN40.371-0.6%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hükümetten Suruç açıklaması!
Hükümetten Suruç açıklaması!

Hükümetten Suruç açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: "(Suruç'taki saldırı) Bunların (saldırganların) PKK terör örgütünün maşası olduğu çok net." dedi.

A+A-

Bozdağ: "(Suruç'taki saldırı) Bu saldırıyı gerçekleştirenler, buna katılanlar, bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Tez zamanda yakalanacaklarına, yargıya teslim edileceklerine yürekten inanıyorum."

Bozdağ: "(Suruç'taki saldırı) Türkiye'de tehditle, şiddetle, baskıyla, korkuyla, ölümle ikbal ve istikbal devşirme dönemi kapanmıştır. Kimse muvaffak olamayacaktır"

SORGUN'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, dün 4 kişinin öldüğü partililerine yönelik Suruç'ta yaşanan saldırıya tepki gösterdi. 

Tüm halkı sağduyulu olmaya davet eden Sorgun, ''Suruç'ta elim, acı bir olayı yaşadık. Terör örgütü ve yandaşları, bölgede halkımızdan, Kürt kardeşlerimizden yüz bulamayınca, sahada çalışma yapan dava kardeşlerimize saldırmışlardır. Hem içerde, hem dışarıda güvenlik güçlerimizin yoğun çalışması, halkımızın devletimize, milletimize ve bayrağımıza inancı, güvenci ve desteğini hazmedemeyen örgüt ve yandaşları, dağılmakta olan, gevşemekte olan kendi yandaşlarını pekiştirmek, sağlamlaştırmak ve gözdağı vermek üzere bu elim hadise gerçekleşmiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizim birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar'' dedi.

Güvenlik güçlerinin Kandil ve Sincar'a yönelik yaptığı operasyonun hazmedilemediğini ifade eden Sorgun, ''Güvenlik güçlerimizin Kandil ve Sincar'a girmesini hazmedemeyenler, dikkatleri başka yere çekmek istemektedirler. Bizim güvenlik güçlerimizin hem içeride, hem de dışarıda gücü yeter. Onlara göz açtırmıyor ve açtırmayacaklar'' diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.