PİYASALAR

  • BIST 10010267.090%
  • ALTIN2407.339-0.15%
  • DOLAR32.221-0.09%
  • EURO34.7160.03%
  • STERLİN40.4180.25%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. " Galatasaray maçının tekrarı için TFF'ye başvurduk"!
" Galatasaray maçının tekrarı için TFF'ye başvurduk"!

" Galatasaray maçının tekrarı için TFF'ye başvurduk"!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal yaptığı açıklamada, "Kural hatasından dolayı Rizespor - Galatasaray maçının yenilenmesiyle ilgili başvurumuzu TFF'ye yaptık" ifadelerini kullandı.

A+A-

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray maçıyla ilgili TFF'ye 'kural hatası' başvurusunda bulunduklarını açıkladı.

Rizespor'dan kural hatası başvurusu

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kartal, "Kural hatasından dolayı Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının yenilenmesi ile ilgili başvurumuzu TFF'ye yaptık." dedi.

Kartal, “Bir iki kural hatasının olduğu söyleniyor. Bu pozisyonları inceliyoruz, incelettiriyoruz. Eğer kural hatası kesinse ona göre bir müracaatta bulunuruz. Hakemin Rizespor açısından nelere mal olduğunu düşünmeden kararlar verdiğine son derece eminiz. Dün belki sert bir açıklamam oldu ama içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı o şekilde bir açıklama yapmam gerekiyordu. Şimdi daha rahatım daha objektif bakıyorum. İnşallah federasyon bu hakem hatalarını görür, bunları düzeltir, yapılan yanlışları görür, bu yanlışların tekrarlanmaması için gerekeni yapar.” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.