PİYASALAR

  • BIST 10010267.09-0.1%
  • ALTIN2411.9130.91%
  • DOLAR32.314-0.05%
  • EURO34.811-0.08%
  • STERLİN40.593-0.09%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe - Kasımpaşa: 3-2
Fenerbahçe - Kasımpaşa: 3-2

Fenerbahçe - Kasımpaşa: 3-2

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

A+A-

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma çok hızladı. Ozan Tufan'ın ceza sahasında Hajradinovic tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını 6. dakikada gole çeviren Vedat Muriç takımını 1-0 öne geçirdi.

F.Bahçe'nin golüne Kasımpaşa 37. dakikada yanıt verdi. Yusuf Erdoğan'ın asistinde ceza sahasında boş pozisyonda topla buluşan Khalili topu ağlara göndererek skorua eşitliği getirdi.

43. dakikada Kasımpaşalı oyuncuya çarpıp kornere giden top sonrasında Ali Palabıyık VAR incelemesi sonunda penaltı noktasını gösterdi. 44. dakikada yine penaltı noktasına gelen Vedat Muriç takımının ve kendisinin ikinci golüne imza attı.

45. dakikada penaltı kararına itiraz eden ve hakemi alkışlayan Karim Hafez art arda gördüğü 2 sarı kartla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

56. dakikada Kasımpaşa'nın kullandığı korner atışında Ben Youssef topu Fenerbahçe filelerine yollayarak maça bir kez daha eşitliği getirdi.

59. dakikada Tolga Ciğerci'nin kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz topu kafayla rakip ağlara yolladı ve takımını 3-2 öne geçiren isim oldu.

73. dakikada Fenerbahçe'de Mauricio Isla kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-2'lik sonuçla galip ayrılan takım oldu.

Bu sonuçla puanını 20'ye yükselten Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Kasımpaşa 12 puanda kaldı.

FENERBAHÇE 3-2 KASIMPAŞA

90'    Kadıköy'de mücadele Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

90'    Karşılaşmanın sonuna 6 dakika uzatma ilave edildi.

85'    Fenerbahçe gole yaklaştı! Moses sol kanatta çizgiye indi. Kale önüne ortasında Ozan Tufan'dan önce savunma araya girerek topu kornere yolladı.

79'    Kasımpaşa'da Hajradinovic sol kanattan tehlikeli bir orta yaptı. Altay topun arka direkteki Mustafa Pektemek'e gelmesine izin vermedi.

73'    Fenerbahçe'de rakibine taban giren Isla kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Kırmızı Kart - Mauricio Isla

72'    Fenerbahçe'de Tolga Ciğerci'nin yerine Jailson oyunda.Tolga Cigerci - Jailson

71'    Fenerbahçe'de Moses'in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Tolga Ciğerci'nin çaprazdan sert vuruşunu kaleci çıkardı.

70'    Kasımpaşa etkili geldi! İlhan Depe sol kanattan çizgiye indi ve pasını altı pasa çıkardı o noktada Ben Youssef'ten önce kaleci Altay araya girdi ve tehlikeyi önledi.

67'    Fenerbahçe'de Vedat Muriqi rakibine sert müdahalesi sonrasında sarı kart gördüSarı Kart - Vedat Muriqi

59'    Fenerbahçe, Serdar Aziz'in golüyle 3-2 önde! Köşe vuruşunu Tolga Ciğerci kullandı. Serdar Aziz ön direkte kafayla topu ağlara yolladı.Gol - Serdar Aziz

57'    Kasımpaşa'da İlhan Depe oyunda. Yusuf Erdoğan oyundan çıkan isim.Yusuf Erdogan - Ilhan Depe

56'    Kasımpaşa, Ben Youssef'in golüyle 2-2'lik beraberliği yakaladı! Kornerden gelen top arka direkteki Ben Youssef'in önünde kaldı. Tunuslu futbolcu yakın mesafeden topu ağlara yolladı.Gol - Syam Ben Youssef

54'    Ani gelişen Kasımpaşa atağında sağ çaprazdan Fenerbahçe kalesine sokulan Yusuf Erdoğan'ın şutunu kaleci Altay güçlükle kornere çeldi.

48'    Fenerbahçe'de Moses sağ kanatta çizgiye indi. Kale önüne ortasında Kaleci Fatih yüksekten gelen topun geçmesine izin vermedi.

46'    İkinci yarıya konuk ekip Kasımpaşa başladı.

45'    Karşılaşmanın ilk yarısına 7 dakikalık uzatma ilave edildi.

45'    Kasımpaşa'da Aytaç sarı kart gördü.

45'    Karşılaşmanın ilk yarısına 7 dakikalık uzatma ilave edildi.

45'    Kasımpaşa'da Aytaç sarı kart gördü.Sarı Kart - Aytac Kara

44'    Kasımpaşa'da Karim Hafez üst üste 2 sarı kart görerek oyun dışı kaldı.İkinci Sarı - Karim Hafez

44'    Kasımpaşa'da Karim Hafez üst üste 2 sarı kart görerek oyun dışı kaldı.İkinci Sarı - Karim Hafez

44'    Vedat Muriqi yine penaltıda topun başına geldi! Muriqi topu ters köşeye yolladı ve Fenerbahçe 2-1 öne geçti!Gol - Vedat Muriqi

43'    Sadiku elle müdahaleden dolayı sarı kart gördü.Sarı Kart - Loret Sadiku

43'    Fenerbahçe penaltı kazandı! Gustavo'nun kafa vuruşunda top savunmadaki Sadiku'nun koluna çarptı.

37'    Kasımpaşa Khalili'nin golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı!Gol - Abdul Khalili

34'    Bu kez Kasımpaşa gole yaklaştı! Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Koita'nın yerden sert vuruşunu kaleci Altay kornere çeldi.

21'    Fenerbahçe'de Vedat Muriqi sol çizgiden kaleye sokuldu. Ceza alanı içine giren Ozan'a pasını vermek istedi. Son anda Kasımpaşa savunması araya girerek topu uzaklaştırdı.

17'    Fenerbahçe 2. gole çok yaklaştı. Vedat Muriqi kornerden gelen topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak direği sıyırarak auta çıktı.

14'    Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan ceza alanı içine ortasını yaptı. Savunmadan seken top Rodrigues'in önünde kaldı. Rodrigues kaleyi karşıdan gören pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci Fatih hata yapmadı.

Vedat Muriqi penaltıdan topu ağlara gönderdi! Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Kaleci Fatih köşeyi tahmin etti ancak topa dokunamadı.Gol - Vedat Muriqi

Fenerbahçe'de Ozan Tufan yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

3'    Fenerbahçe Victor Moses maçın ilk sarı kartını gördü.Sarı Kart - Victor Moses

1'    Karşılaşmaya ev sahibi Fenerbahçe başladı.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Ozan, Gustavo, Moses, Tolga, Rodrigues, Vedat
Teknik direktör: Ersun Yanal

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Fernandes, Ben Youssef, Hafez, Sadıku, Aytaç, Mustafa, Hajradinovic, Yusuf, Koita
Teknik direktör: Kemal Özdeş

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta deplasman İM Kayserispor'a 1-0 kaybederek liderlik şansını kullanamayan Fenerbahçe bu hafta seyircisi önünde mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkacak. Kasımpaşa ise deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak iyi gidişini sürdürmek istiyor. 

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yla karşılaştığı son 13 maçta yenilmedi (11G 2B) ve bu maçların 12'sinde gol attı (35 gol, maç başına 2,7). Kasımpaşa, rakibini Süper Lig'de 29 Eylül 2012'den bu yana yenemiyor. Fenerbahçe evinde oynadığı son 17 lig maçının sadece birinde yenildi (10G 6B), ancak bu maçların 14'ünde kalesini gole kapatamadı. Süper Lig'de oynadığı son altı maçta sadece bir kez yenilen Kasımpaşa (3G 2B), bundan önceki 11 maçta galip gelememişti (3B 8M). Ayrıca Bu sezon Süper Lig'de Alanyaspor'un (61) ardından en fazla isabetli şut çeken iki takım bu maçta karşılaşacak: Fenerbahçe (59) & Kasımpaşa (57).

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.