PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim'in Panathinaikos'u galibiyeti uzatmada kaçırdı
Fatih Terim'in Panathinaikos'u galibiyeti uzatmada kaçırdı

Fatih Terim'in Panathinaikos'u galibiyeti uzatmada kaçırdı

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 18. haftasında konuk olduğu AEK ile 90+6'da yediği golle 2-2 berabere kaldı.

A+A-

Yunanistan Süper Ligi'nin 18. haftasında AEK, Panathinaikos'u ağırladı.

Mücadele 2-2'lik beraberlikle tamamlandı.

Ev sahibi ekip maçın 24. dakikasında Levi Garcia'nın golüyle 1-0 öne geçti, Fatih Terim'in öğrencileri 31. dakikada Tin Jedvaj'la skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

Pana, 3 puanı 90+6'da kaçırdı

Panathinaikos, 66. dakikada Willian Arao'nun golüyle 2-1 öne geçerken AEK, 90+6. dakikada Levi Garcia'nın penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-2'ye taşıdı ve maç da bu skorla sona erdi.

Bu sonuçla puanını 41 yapan ve liderliği averajla PAOK'a kaptıran Panathinaikos ligdeki bir sonraki maçında Asteras Tripolis'i konuk edecek.

39 puana yükselerek zirve yarışını sürdüren AEK ise Atromitos deplasmanına gidecek.

Fatih Terim'den Ivan Bebek'e tepki

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmanın ardından VAR hakemi Ivan Bebek'in kararlarına tepki gösterdi.

70 yaşındaki teknik adam, "Verbic'e yapılanı kast ediyorsanız penaltı. Ivan Bebek'e sormak lazım, VAR'dasın ve orta hakemi çağırmıyorsun. Ancak bunun üzerinde durmayacağım fazla. Oyuncularımın bir sebebe, bir bahaneye sığınmasını istemiyorum. 2-1'den sonra bu oyunu kazanıp dönmemiz gerekirdi. Oradan sonra penaltıymış değilmiş konuşuruz ama Panathinaikos bugün kazanmayı hak etmiştir. Maalesef berabere kaldık. Bunun için çok üzgünüm. Verbic'e yapılan yüzde 100 penaltı ama hatayı kendimizde aramalıyız" dedi.

"Şampiyon gibi düşünmeliyiz"

Herkesi yenmeleri gerektiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Her şeyi, herkesi yenebilmeliyiz. Buna karşı koyabilmeliyiz sahada. Panathinaikos böyle olmalı. Muhakkak ki yüzde 100 penaltı, bunun başka bir tarifi yok. Ancak buralarda kalmamalıyız. Onlara rağmen oynamalıyız. Şampiyon gibi oynamalıyız. Şampiyon gibi düşünmeliyiz. Şampiyon gibi davranmalıyız. Ben bunu ilerletmeye çalışıyorum takımımda. Size hak vermekle birlikte ama oyuncularıma bu hakkı vermek istemiyorum. Oyunlarını tebrik ediyorum, galibiyetle dönemediğimiz için bu konuyu yarın konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.