PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim'in Donk ve Semih'i seçti
Fatih Terim'in Donk ve Semih'i seçti

Fatih Terim'in Donk ve Semih'i seçti

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisine cezalı olan Marcao-Luyindama ikilisinin yerine Donk-Semih'le çıkacak.

A+A-

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'i derbi öncesi en çok düşündüren konu savunma bölgesi. Son derece uyumlu olan Marcao-Luyindama ikilisinin cezalı olması, deneyimli hocayı alternatif isimlere yönlendirdi.

İlk defa birlikte çıkacaklar

Fatih Terim'in elinde orijinal mevkisi stoper olan Semih Kaya ve Ahmet Çalık bulunuyor. Bu isimlerin yanı sıra Terim, Donk'u da savunmada oynatıyor. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında cezalı olan Luyindama'nın yerine savunmada Donk-Marcao ikilisi görev yapmıştı.

Ahmet Çalık'la Semih'i aynı anda sahaya sürmeyi düşünmeyen Terim, yine Donk'u kullanacak. Tecrübeli futbolcunun partneri ise Semih Kaya olacak.

Donk-Semih ikilisini antrenmanlarda deneyen Fatih Terim, Fernando'yu 3 . stoper gibi bu ikilinin hemen önünde kullanacak. Brezilyalı futbolcu aynı zamanda oyunu savunmadan başlatan isim olacak.

Ryan Donk'un ilk 11'deki yeri garanti, son dakika bir değişiklik olması durumunda ise Donk'un yanında Ahmet Çalık görev yapacak.

65 yaşındaki teknik adam sol bekte Yeni Malatyaspor maçının yıldızı Linnes'e şans verecek. Sağ bek ise yine Mariano'ya emanet.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.