PİYASALAR

  • BIST 10010268.580.2%
  • ALTIN2443.1820.56%
  • DOLAR32.2360.11%
  • EURO34.756-0.02%
  • STERLİN40.3590.03%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Evkur Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?
Evkur Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Evkur Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2018-2019 sezonunun finalistleri belli oluyor. Bu sezon 57. kez düzenlenen kupanın yarı final rövanşında, bu akşam Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray finale çıkmak için sahada mücadele edecek. İşte, Evkur Yeni Malatyaspor Galatasaray maçına ilişkin tüm detaylar....

A+A-

Sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayımlanacak.

HANGİ TAKIM NASIL TUR ATLAR?

İki takım arasında İstanbul'da oynanan yarı finalin ilk maçı 0-0 sonuçlanmıştı. Galatasaray, bu akşamki müsabakayı kazanması veya gollü beraberlikle tamamlaması durumunda adını finale yazdıracak. 

Müsabaka, golsüz beraberlikle sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek. Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmayı kazanırsa tur atlayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? ile ilgili görsel sonucu

GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Öte yandan, Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Semih Kaya ile Sinan Gümüş, Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

23. FİNALİN PEŞİNDE

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda 23. kez finale yükselmek için sahaya çıkacak. Türkiye Kupası'nı 17 kez ile en çok kazanan takım olan sarı-kırmızılılar, daha önce 22 kez finalde mücadele etti. 

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'u elemesi durumunda 23. kez final oynayacak.

BU SEZONKİ 4. MAÇ

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor ile bu sezonki 4. maçını yapacak. Sarı-kırmızılılar, Malatya temsilcisiyle Spor Toto Süper Lig'de 2, Türkiye Kupası'nda 1 maçta karşı karşıya geldi. 

Ligde Malatya'daki maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, İstanbul'daki rakibini 3-0 mağlup etti. Türkiye Kupası'ndaki maç ise 0-0 sona erdi.

İLK FİNALİST AKHİSAR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Ümraniyespor'u 1-0 yenen son şampiyon Akhisarspor, finale çıkan ilk takım oldu. 

İstanbul'daki ilk maçı da 1-0 kazanan kupanın son şampiyonu Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezonun ilk finalisti oldu.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.