PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. KADIN

  3. Evinizi süsleyen Pike takımı, İşte Pike takımı modelleri ve fiyatları
Evinizi süsleyen Pike takımı, İşte Pike takımı modelleri ve fiyatları

Evinizi süsleyen Pike takımı, İşte Pike takımı modelleri ve fiyatları

Pike takımı, tek kişilik pikeler, çift kişilik pikeler, jakar ve pamuk pike takımlarını bu haberde bulabilirsiniz.Evinizi süsleyen Pike takımı, İşte Pike takımı modelleri ve fiyatları ...

A+A-

'Pike Takımı Modelleri'

Pike takımı, yeni çiftlerin vazgeçilmezidir. Muhteşem bir görüntü oluşturması için yataklarda kullanılan bu takımların ayrıca birçok çeşidi bulunmaktadır. Abiye görüntüsü oluşturan ve yatağınızı mükemmel hâle getiren pike takımı modelleri satan ise birçok sayıda firma mevcuttur. Miray kaya markamızda bu firmalar arasında yer almaktadır. Yatak odanız ve yatak takımınız için en şık modelleri sunan Miray kaya markamızda aynı zamanda fiyatlar da çok uygundur. Yeni evli bir çift iseniz uygun fiyata modelleri satın alarak yatak odanızı oldukça güzel bir hâle getirebilirsiniz. Bunun için Miray kaya sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. Sitede pike modelleri kategorisi kısmından dilediğiniz modeli bularak yatağınızıve yatak odanızı güzelleştirebilirsiniz. 

Pike Takımı Çeşitleri

Evinizin şık görünmesi için yatak odanızın düzeni de çok önemlidir. Yatak odanızda şık görünmesi gereken eşya ise yatağınızdır. Uygun modelli örtüler ve pike takımı modelleri de yatağınızın şık görünmesini sağlamaktadır. Bunun için yatağınıza şık görünümde modelli bir pike takımı sermeniz gerekmektedir. Yatağınızın mükemmel görünmesini sağlayacak pike takımı modelleri ise Miray kaya firmamızda bulunmaktadır.
 Birbirinden güzel yatak takımı ve pike modelleri bulunan markamızın ürünleri sitede mevcuttur. Siteyi ziyaret ederek pike modellerini ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Sitede bulunan modellerden biri ise frozen pembe takımı modelidir. Bu model çeşitliliği ile yatak odanızafarklı bir hava katacaktır. Sizler için satışa sunduğumuz modellerden bir diğeri ise Lacev çift kişilik pike takımı modelidir. Bu modellerin ayrıca tek kişilik ürünleri de bulunmaktadır. Sitemizde çift kişilik ve tek kişilik pike takımlarına da göz atabilirsiniz. Bununla birlikte satışa sunduğumuz daha farklı modellerde bulunmaktadır. Bu modelleri incelemek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli.

Pike Takımı Fiyatları

Pike takımları, yatak ve yatak odası için harikalık yaratan bir üründür. Özellikle yeni çiftlerin yatak odasında mutlaka kullandığı bu ürünün birçok çeşit modeli bulunmaktadır. Biz Miray kaya firması olarak pike takımı modellerinin en kaliteli ve modellisini satışa sunmaktayız. Web sitemizde pike modelleri görselleri ve fiyatları bulunmaktadır. Yatak odanız için eğer farklı bir model arıyorsanız, sitemizi ziyaret ederek alışverişe başlayabilirsiniz. Bununla birlikte 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde  kargo bedavadır. Fiyatlar ise satın almak istediğiniz modele göre değişmektedir. Örneğin çift kişilik pike takımı modelleri ile tek kişilik pike takımı modellerinin fiyatları birbirine oranla farklıdır. Çift kişiliklerin fiyatları daha yüksektir. Fiyatlar ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.