PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ersun Yanal'dan maç yorumu! "Kazandık, mutluyuz"
Ersun Yanal'dan maç yorumu! "Kazandık, mutluyuz"

Ersun Yanal'dan maç yorumu! "Kazandık, mutluyuz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Göztepe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

A+A-

 Ersun Yanal, Göztepe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Ersun hoca, yeni transferlerle ilgili de konuştu.  İşte açıklamalarından öne çıkanlar...

“Sonuçta kazandıkça özgüven artıyor. Oynama iştahı artıyor. Gelen skorun büyük katkısı oluyor. Bunu çok özlemiştik. Yavaş yavaş bunu geri kazandığımız için mutluyuz. Oyunun bölümleri var. Oyuna çok hızlı başlayan, pozisyon üreten bir takımdan bir süre sonra bekleyen bir takıma düşmek ve tekrar yükselmek. Sonrasında iştahımız kabardı. Bunu uzun süreye yaymamız lazım. Rakibimiz eksik kaldığında daha iştahlı oynamak açısından fırsat yakaladık. Uzun süredir kazanmakta zorlanan bir takımdan özgüveni yakalamaya başlayan bir takım dönmek kolay değildi. Bu konuda önce taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Sonucu alırken de o desteği esirgemediler. Üzerine basa basa söyleyeyin. Bu oyuncularımın tamamının Fenerbahçe için mücadele etmesi gerektiğini ve bu mücadeleyi sonuna kadar yapması gerektiğini düşünüyorum. Bütün oyuncularım, kalbiyle oynayacak ve futbol keyfinden bizi alıkoymayacaklar.

Victor Moses kariyerini solda yükselterek büyük transferler yaptı. Forvet oyuncusu. Savunma da yapabiliyor. Forvet olarak çok güçlü. Sağda solda oynayabiliyor. Güzel bir golle katkı sağladı. Oyuna giren oyuncular katkı sağladı. Bu da Fenerbahçe'nin özlediği bir tabloydu. Kazandık, mutluyuz.

Fenerbahçe, bütün oyuncularıyla oyunu en iştahlı noktaya götürecek bir takım olmalı, bunu da yapacağız. Transferler kendisini kanıtlamış oyuncular. Fiziksel ve yaş olarak uygunlar. Avrupa'da ve ligde en üst randımanı almaya çalışacağız. Bunu daha hızlı yapmak isterdik. Son dakikada yediğimiz goller var. Gelişen oyun var. Sezonu galibiyetlerle, bize yakışan mücadeleyle; her maçı kazanmak için sahaya çıkmalıyız.

Sadık bileğinden bir darbe aldı. Yarın durumu belli olur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.