PİYASALAR

  • BIST 10010238.52-0.28%
  • ALTIN2402.551-0.39%
  • DOLAR32.26-0.18%
  • EURO34.725-0.3%
  • STERLİN40.473-0.29%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Erdoğan: CHP zihniyeti imam hatipleri daima tehdit olarak gördü
Erdoğan: CHP zihniyeti imam hatipleri daima tehdit olarak gördü

Erdoğan: CHP zihniyeti imam hatipleri daima tehdit olarak gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Açılışının 70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Sempozyumu'nda konuşuyor. Erdoğan, 'CHP zihniyeti, milletle, milletin değerleriyle hesaplaşmasını hep imam hatipler üzerinden yürütmüştür. Bu okulları daima bir tehdit olarak görmüştür.' dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Açılışının 70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Sempozyumu'na katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

Ülkemizin dört bir yanındaki imam hatipli kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Yeniden Açılışının 70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu münasebetiyle burada imam hatip nesliyle, imam hatip davasına gönül veren siz dostlarımla birlikte olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.

Bugün 70 yaşında bir çınar olan imam hatipler aynı zamanda her adımı sabırla yürütülen kutlu bir mücadelenin sembolüdür. Kuruluşundan itibaren imam hatipler bu ülkede demokrasinin standardını gösteren bir mihenk taşı olmuştur. CHP zihniyeti, milletle, milletin değerleriyle hesaplaşmasını hep imam hatipler üzerinden yürütmüştür. Bu okulları daima bir tehdit olarak görmüştür.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.