PİYASALAR

  • BIST 10010175.260.16%
  • ALTIN2470.889-0.01%
  • DOLAR32.133-0.06%
  • EURO34.9940.18%
  • STERLİN40.7540.28%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Emine Bulut cinayeti: Fedai Varan'a müebbet hapis cezası
Emine Bulut cinayeti: Fedai Varan'a müebbet hapis cezası

Emine Bulut cinayeti: Fedai Varan'a müebbet hapis cezası

Emine Bulut cinayeti: Fedai Varan'a müebbet hapis cezası verildi.Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında öldüren Fedai Varan'ın yargılanmasına devam edildi. Varan, davada kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

A+A-

Kırıkkale'de eşi Emine Bulut’u kızının gözleri önünde katleden Fedai Varan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Varan'a müebbet hapis cezası verildi. Varan’ın cinayetten önce Emine Bulut’u darp ettiğine ait görüntüler de ortaya çıktı.
 

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ikinci duruşmaya, "canavarca hisle tasarlayarak öldürme" suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan, Bolu F Tipi Kapalı Cezaevinde kalan olayın faili tutuklu sanık Fedai Varan (43) ile çok sayıda avukat katıldı.

Emine Bulut'un başka suçlardan cezaevinde bulunan kardeşleri Bekir ve Mikail Bulut, Ses ve Görüntü Bilişim (SEGBİS) ile duruşmaya katılırken, diğer kardeşleri Kazım ve Feyyaz Bulut ile annesi Fadime ve babası Ahmet Bulut salonda hazır bulundu.

Polis, duruşma nedeniyle adliye önünde ve içinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Duruşmayı takip etmek için çok sayıda avukat da Kırıkkale Adliyesine geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.