PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Diziler neden yayınlanmıyor? Yeni bölümler ne zaman?
Diziler neden yayınlanmıyor? Yeni bölümler ne zaman?

Diziler neden yayınlanmıyor? Yeni bölümler ne zaman?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinin yeni bölümü yayınlanmıyor. İzleyiciler "diziler neden yok" sorusuna cevap arıyor.

A+A-

Televizyon izleyicisi bir kaç haftadır takip ettikleri dizilerin yayında olmaması nedeniyle 'diziler neden yok?' sorusuna cevap arıyor.

Geçtiğimiz yıl aynı dönem ara veren diziler bu sezon henüz yayına girmedi ve belli bir süre ekranlara da gelmeyecek. 

İzleyiciler, dizilerin ekranlarda yer almaması ve bir süre yer almayacak olması nedeniyle bunun sebebini merak ediyor. Kanal D, ATV ve TV 8 gibi kanalların yapımlarını yakından takip eden izleyiciler, 'Dizilere neden ara verildi?' sorusuna cevap arıyor.

REKLAM MI ALAMIYORLAR?

Reklam anlaşmaları ve planlamaların belirlenmesi sebebiyle her yeni yıl girişinde birkaç hafta ara veren diziler, bu yıl da aynı sürecin içerisinde yer alacak.

Dizilerin ara vermesiyle ilgili senarist Gülse Birsel, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Birsel, yaptığı paylaşımda, "Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!” ifadelerini kullandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.