PİYASALAR

  • BIST 10010158.63-0.15%
  • ALTIN2471.0610%
  • DOLAR32.155-0.12%
  • EURO34.9050.74%
  • STERLİN40.1561.66%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV - A Haber - A Para - A News ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV - A Haber - A Para - A News ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Gayet iyiyiz. Esenler'de muhteşem miting oldu. gerek alana gelirken gerek çıkıştı. O coşku insanın bütün yorgunluğunu alıyor. Onun öncesinde hanımlarla çok güzel program yaptık. Bu Seçim öncesine kadar hanımlarla bu kadar geniş çaplı toplantı yapmamıştık. Bugünkü toplantıda 3 bini aşkın hanım vardı.

Meydanlar olsun, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki toplantı olsun rehavet olmadığını gösteriyor. Tabanın çok kararlı olduğunu görüyorum 2. tur için. Esenler'de 150 bin kişi 'biz hazırız'ı gösteriyor. Yarın da açık hava toplantısını Beykoz'da yapacağız. Beykoz'da da aynı coşkunun olacağına inanıyorum. Bir tarafta 21 yıldır tanıdıkları başkan var. Öbür tarafta Kılıçdaroğlu'nun referansı yok.

"KILIÇDAROĞLU'NUN LİNÇ KAMPANYALARI RUTİNLEŞTİ"

(Muhalefetteki ya benimsin ya değilsin anlayışı) Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar. Depremzedelerimize insani olmayan saldırılar yapıldı. Kendilerine oy vermedi diye vatandaşlarımıza hakaret kalmadı. İyiliğin karşılığını bekleyen tefecidir. Elle kalp yapmakla kalp kazanılmıyorsa, kendine demokrat dede demekle de demokrat olunmuyor. Kendinden olmayana yaşam hakkı tanımayan bir zihniyete sahipler. Allah bu zihniyete fırsat vermesin. Sayın İnce'yi adaylıktan çekildikten sonra aradım. Adaylıktan çekilmesine de üzüldüğümü ifade etmiştim. Bu sırada hastalanan validesi için geçmiş olsun dileklerimi ilettim. İnce'nin rahatsızlığını duyunca kendisini aradım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Bize düşen varsa elimizden geleni yapalım dedik. Ben de hastaneden çıktım istiharetteyim dedi.

"KILIÇDAROĞLU İŞİN İÇİNDEN NASIL ÇIKACAK BEN DE MERAKLA BEKLİYORUM"

Bunların Kılıçdaroğlu'nun ilkesiz siyaset yaptığının göstergesidir. Siyaseti hizmet yarışına değil at pazarlığına çevirdiler. Oy oranına bakmadan CHP'den bir bakanlık ya da bir Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı kopardı. Toplam oyu 1'i bulmayan partiler 40 vekil kopardı. Sormazlar mı adama 'Ey CHP şimdi sana ne kalıyor?'. Hesap uzmanıyım diyorsun. 40'ını ufak partilere verdikten sonra sana ne kalıyor? Bizim böyle bir anlayışımız yok. Milleti kandırmakla siyaset olmaz. Bunlara gereken cevabı milletim verecek. Kılıçdaroğlu birbirine benzemez bu kadar şürekayla işin içinden nasıl çıkacak ben de merakla bekliyorum.

PKK uzantısı YSP'nin bir vekili Kılıçdaroğlu'nun HDP ile bir mutabakat yaptığını açıkladı. O mutabakatlarda neler olduğunu HDP'lilerin açıklamalarından anlıyoruz. Terörist başını ve Selo'yu çıkarma. Selo Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden olan bir teröristtir. Kılıçdaroğlu Selo'nun çıkmasını istiyorsanız oyunuzu bana vereceksiniz diyor. Böyle hak hukuk olur mu? Sen hak hukuk adalet diyordun. İstanbul'a böyle yürümüştün. Nerede kaldı hak hukuk. Kılıçdaroğlu'na bunlarla ne mutabakatına vardın diye sorarlar.

Kaynak:Yenişafak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.