PİYASALAR

  • BIST 1009061.942.9%
  • ALTIN2300.2671.07%
  • DOLAR32.3190.21%
  • EURO35.076-0.09%
  • STERLİN40.910.17%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haftalarca milleti oyaladılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haftalarca milleti oyaladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haftalarca milleti oyaladılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eserlerimizle konuşuyoruz, eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı neyle milletin karşısında? Haftalarca milleti oyaladılar. Yok çatı dediler, yok kapı dediler, yok pencere dediler; sonunda ince siyasette karar kıldılar."dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşuyor;

erdogan.jpg

Seni kalpten selamlıyorum Kayseri. Bize sizler gibi yol arkadaşları nasip eden rabbim hamd ediyorum. Rekor bir oyla bize destek olan tüm Kayserilere şükranlarımı sunuyorum. 

Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? Oyumu Cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamento da AK Parti'ye vermeyeceğim. Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mısınız? Bu oyunu tezgahı da bozacağız. 24 Haziran'da münafıklar çetesini yere gömeceğiz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? 'Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti'ye vermeyeceğim.' Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız?" dedi.

"Haftalarca milleti oyaladılar"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eserlerimizle konuşuyoruz, eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı neyle milletin karşısında? Haftalarca milleti oyaladılar. Yok çatı dediler, yok kapı dediler, yok pencere dediler; sonunda ince siyasette karar kıldılar. 40 yıldır Tayyip Erdoğan'ı milletiyle Hak yolunda yürümekten alıkoyamayanlar, 24 Haziran'da da bunu başaramayacaklar." şeklinde konuştu. 

Erdoğan şunları söyledi:

"Ana muhalefetin ve onunla birlikte hareket edenlerin cumhurbaşkanı adaylığı, milletvekili transferleri, ittifak arayışları konusundaki tavırlarına, hesaplarına, taktiklerine bir bakın. Oyun içinde oyun. Göreceğiniz tek şey tutarsızlık olacaktır, ilkesizlik olacaktır, millete saygısızlık olacaktır."

4 bin 406 terörist etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 4 bin 406 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"Ayrılığa, gayrılığa son, artık birlik zamanı"
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"MHP ile kurduğumuz, BBP'nin de destek verdiği seçim ittifakıyla milletimizin karşısına çıktık. Dün adaylığımızın resmi başvurusu yapıldı. Yenikapı ruhu, 'Cumhur İttifakı'na dönüştü. Şimdi ne var? Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı'nda bütünleştik mi? Zira ümmetin buna ihtiyacı vardı, şimdi bunu yapıyoruz. Ayrılığa, gayrılığa son, artık birlik zamanı. Ana muhalefetin başındaki zat 'Afrin'e gitmeyin' diyor. Beyefendi, sen bu ülkenin başında olsaydın, Allah göstermesin, kim bilir şu anda Hatay'da, Kilis'te, Şanlıurfa'da, Gaziantep'te ne olacaktı? Biz ülkemizi taciz eden kim olursa olsun beklemeyiz, üzerine üzerine gideriz."

Ayrıntılar Geliyor...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.