PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2322.1380.68%
  • DOLAR32.330.19%
  • EURO34.8830.47%
  • STERLİN40.7730.71%
  1. HABERLER

  2. CHP, meydanlara iniyor
CHP, meydanlara iniyor

CHP, meydanlara iniyor

A+A-

CHP, anayasa değişikliği teklifinin Meclis'ten geçmesi üzerine meydanlar için hazırlıklara başladı.


Referandum ihtimaline karşı partisinin yol haritasını belirleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, alanlara inmeye hazırlanıyor.

Bu süreçte, değişik illerde yapılacak mitinglerle, halkla buluşacak olan Kılıçdaroğlu,  ev ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar ile de bir araya gelecek.

Partinin MYK üyeleri ve milletvekilleri de kendi bölgelerinde yoğun çalışacak.
Teşkilatlar da AK Parti'nin Anayasa değişiklik teklifine karşı çıkma gerekçelerini halka anlatmak için bir dizi çalışma yapacak. Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı hazırlanan çeşitli broşürleri pazarlarda, otobüs duraklarında, sokakta, metro istasyonlarının giriş ve çıkışlarında halka dağıtacak olan örgütler, ev ve iş yeri ziyaretleri gerçekleştirecek.

CHP, anayasa değişiklik teklifine ilişkin mücadelesini sosyal medya ve internet üzerinden de yürütecek.

Bu kapsamda, anamuhalefet partisi tarafından, seslendirmesini Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yaptığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk vurgulu kısa film hazırlandı. İzmir Marşı'nın yeniden yorumlandığı 2 dakika 45 saniyelik film, 2D animasyon tekniğiyle yapıldı. Cumhuriyet'in ilanından bugünlere yaşanan sürecin anlatıldığı filmde, son dönemdeki gelişmelere de atıfta bulunuldu.

Parti, sistem değişikliğine karşı çıkan, "Büyük Önder Atatürk" vurgulu çeşitli görseller ve kısa filmlerle, kamuoyunun dikkatini çekmeye çalışacak.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.