PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Beştepe'de Kritik Toplantı
Beştepe'de Kritik Toplantı

Beştepe'de Kritik Toplantı

Bugün hareketli dakikaların yaşandığı Beştepe'de kritik bir toplantı düzenlendi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bazı bakanlarında yer aldığı görüşmede milli savunma sistemleri ve yerli güvenlik birimleri ele alındı. İşte haberin detayları..

A+A-

Beştepe’de Kritik Toplantı

Savunma Sanayi icra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gündem de yer alan konuları görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. Görüşmelerin yapıldığı hareketli dakikalarda önemli konuların ele alındığı bildirildi.

Bugün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 75 dakika süren Savunma Sanayii icra Komitesi Toplantısı’na ilişkin yazılı açıklama gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan toplantıda savunma sanayisindeki gelişmelerin ele alındığı belirtilerek, “ Sınırlarımız içerisinde ve ülke sınırlarımızın güvencesi için sınır ötesinde harekatlarını başarıyla sürdüren güvenlik birimlerimizin kullandığı yerli ve milli savunma sistemlerimize yenlerini eklemeye yönelik çeşitli projeler karara bağlanmıştır”. İfadeleri kullanıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in toplantıya katıldığı kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.