PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş, forma göğüs sponsoru ile anlaşmasını 2 yıl uzattı
Beşiktaş, forma göğüs sponsoru ile anlaşmasını 2 yıl uzattı

Beşiktaş, forma göğüs sponsoru ile anlaşmasını 2 yıl uzattı

Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş, forma göğüs sponsoru Vodafone ile anlaşmasını 2 yıl uzattı.

A+A-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park'ta anlaşmanın bildirilmesi amacıyla düzenlenen basın toplantısına  Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy basın toplantısına  katılım sağladı. 

Vodafone ile sponsorluk anlaşmasının ötesinde gönül birliği yaptıklarını dile getiren Fikret Orman, "Bundan altı sene öne Vodafone ile bir yolculuğa başlamıştık. Yapılan dönem itibarıyla yeni stadın ismi ve göğüs sponsorluğu ile alakalı bir anlaşma paketi imzalamıştık." diye konuştu.

Göğüs sponsorluğu beş seneyi doldurdu. İki sene daha uzatmak için burada bulundukları söyleyen Fikret Orman, " Vodafone ile yaptığımız iş birliği bizim için önem arz ediyor. İki tarafın arzusu bu ilişkiyi devam ettirmekti. Vodafone sponsorluğuna Beşiktaş kulübü olarak bakış açımız, sponsorluk değil ortaklık, gönül bağı ilişkisiydi. Beraber önemli projeler yaptık. Türkiye'de uzun dönemli iş birlikleri az gözüküyor. Vodafone Firmasıyla başkan olduğum sürecin bir sene sonrasında başladık ve mutlu olarak da devam ediyoruz." açıklamalarında bulundu.

36 milyon liralık anlaşma

Başkan Orman anlaşmanın bedeli konusunda, "36 milyon liralık bir anlaşma bu. Bu anlaşma 7 yıllık süreç içinde yaklaşık 32 milyon dolarlık bir anlaşmayı ihtiva etmiş oluyor. Vodafone CEO'su Colman'a ve Engin Bey'e bu anlaşmanın bugüne gelmesinde göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür ediyorum." dileklerinde bulundu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.