PİYASALAR

  • BIST 10010891.420.18%
  • ALTIN2529.1060.09%
  • DOLAR32.8950.13%
  • EURO35.707-0.12%
  • STERLİN42.3070.13%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda
Bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Kurban bayramına sayılı günler kala, milyonlarca emeklinin merak ile beklediği ikramiyeler bugünden itibaren hesaplara yatacak.

A+A-

Kurban bayramına sayılı günler kala, milyonlarca emeklinin merak ile beklediği ikramiyeler bugün itibariyle hesaplara yatacak.

BAYRAM İKRAMİYELERİ YARIN HESAPLARDA

Kurban bayramına sayılı günler kala, milyonlarca emeklinin merak ile beklediği ikramiyeler bugün  itibariyle hesaplara yatacak. 
Emekli ikramiyeleri bu hafta hesaplara yatacak. Emeklilere yılda iki kez ödenen ikramiyenin ikincisi kurban bayramı ikramiyeleri; 10 Haziran Pazartesi gününden itibaren hesaplara geçecek.

10 HAZİRAN'DA YATMAYA BAŞLAYACAK

Bayram ikramiyesi ödeme takvimi de belli oldu. Buna göre; 4-c emekli sandığı kapsamındaki memur emeklileri 10 Haziran Pazartesi günü; 4-b Bağkur emeklileri 11 Haziran Salı günü, 4-a kapsamındaki SGK emeklileri ise Kurban Bayramı ikramiyelerini 12, 13 ve 14 Haziran 2024 tarihleri arasında hesaplarında görebilecekler.

TÜM EMEKLİLER İKRAMİYE ALACAK

Bu arada emeklilerin maaşı ne kadar olursa olsun, Kurban Bayramı ikramiyesi 3 bin lira olarak yatacak. Bu kapsamda 42 milyarlık ödeme yapılacak.

BAYRAM İKRAMİYELERİ HESAPLARDA

Dul ve yetim maaşı alanlar, yaşlılık parası alanlar, şampiyon sporcular, şehit yakınları, gaziler, terörden zarar gören sivil vatandaşlar ve güvenlik korucuları da bayram ikramiyesinden yararlanabilecek.

​​​​​​

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.