PİYASALAR

  • BIST 1009722.090%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. Başkentte FETÖ'den 17 tutuklama
Başkentte FETÖ'den 17 tutuklama

Başkentte FETÖ'den 17 tutuklama

A+A-

Ankara'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında kamu görevinden ihraç edilen bir vali yardımcısı ve 2 kaymakam tutuklandı.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen  FETÖ soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan bir eski vali yardımcısı ve 2 eski kaymakam, Emniyet'teki işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi.

Bolu eski Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Kastamonu Ağlı eski Kaymakamı Adnan Şen ve  Çankırı Eldivan eski Kaymakamı Sinan İnaltekin ifadelerinin alınmasının ardından, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe sorgulanan vali yardımcısı ve kaymakamlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 24 polis, Emniyet'teki işlemlerinin ardından Adliye'ye getirildi.  Zanlılardan 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 14'ü ise tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliklerine sevk edildi.

Hakimlikçe sorgulanan şüphelilerden 14'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlıların, cep telefonlarında ByLock bulunduğu kaydedildi.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.