PİYASALAR

  • BIST 10010739.570.9%
  • ALTIN2511.2690.28%
  • DOLAR32.2120.03%
  • EURO35.01-0.23%
  • STERLİN40.955-0.15%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başakşehir ilk yarıyı lider bitirdi
Başakşehir ilk yarıyı lider bitirdi

Başakşehir ilk yarıyı lider bitirdi

Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa evinde Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildi. Bu sonucun ardından 36 puana yükselen Başakşehir, ligin ilk devresini lider olarak tamamladı.

A+A-

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Kasımpaşa evinde Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu.

Maçın henüz 3. dakikasında Başakşehir Edin Visca'nın attığı golle 1-0 öne geçti: Emre Belözoğlu'nun ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Marcio Mossoro, yerden pasını penaltı noktası üzerinde bulunan Edin Visca'ya gönderdi. Visca'nın gelişine çektiği şut kaleci Ramazan Köse'nin sağından ağlarla buluştu.

43. dakikada Paşa, Veysel Sarı'nın golüyle durumu 1-1'e getirdi: Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta, Bernard Mensah'ın ortası ile altıpas içerisinde bomboş pozisyonda topla buluşan Veysel Sarı'nın kafa vuruşu kaleci Volkan Babacan'ın sağından filelere gitti: 1-1. Mücadelenin ilk 45 dakikası 1-1 eşitlikle tamamlandı.

70. dakikada Başakşehir, Marcio Mossoro'nun attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti: Sol çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Kerim Frei, ortasını penaltı noktasının hemen sağ çaprazında bulunan Marcio Mossoro'ya yaptı. Bu ortaya iyi yükselen Mossoro'nun kafa vuruşu ağlarla buluşu: 1-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Başakşehir'in 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu sonucun ardından 36 puana yükselen Abdullah Avcı'nın öğrencileri ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Oynadığı son 4 karşılaşmada 1 puan toplayabilen Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa ise 19 puanda kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.