PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Bakan Tekin müjdeyi verdi: Engelli öğretmen atamaları sürecek
Bakan Tekin müjdeyi verdi: Engelli öğretmen atamaları sürecek

Bakan Tekin müjdeyi verdi: Engelli öğretmen atamaları sürecek

Geçtiğimiz aylarda yapılan son atamalar ile yaklaşık 8 bin olan engelli öğretmen sayısı 12 bin 332'ye yükseldi. Bu yıl rekor düzeyde yapılan engelli öğretmen atamalarının devamı gelecek. Engelli öğretmenlerle buluşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, en kısa zamanda ek atama için çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi.

A+A-

Bu yıl rekor düzeyde yapılan engelli öğretmenler atamaları devamı gelecek. Edinilen bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde engelli öğretmenlerle bir araya geldi. Engelli öğretmenlerin sorunlarını dinleyen Bakan Tekin, en kısa zamanda ek atama için çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi.

Bunun yanı sıra öğretmenlerin sorunlarını dinleyen, talep ve önerileri alan Tekin, kurmaylarından sorunların çözümünü istedi. Son dönemde engelli öğretmen atamalarındaki artışın kendileri için umut verici olduğunu dile getiren engelli öğretmenler, yeni dönemde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlığa bu konuda güven duyduklarını söyledi.

Kaynak: Türkiye - ESMA ALTIN-

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.