PİYASALAR

  • BIST 1009109.342.37%
  • ALTIN2919.6510.03%
  • DOLAR34.235-0.05%
  • EURO37.6240.18%
  • STERLİN44.9290.31%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bahçeli açıkladı: Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım
Bahçeli açıkladı: Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım

Bahçeli açıkladı: Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni"nde konuştu. TBMM'deki DEM Parti'li vekillerle tokalaşma görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, Meclis'teki normalleşme görüntülerine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine adım attım. Tokalaşmam bizim Türkiye partisi olmamızdan kaynaklanıyor" dedi.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni"nde konuştu.

- TBMM'nin almış olduğu bu karar çok yerindedir, sonucu hayırlı olacaktır.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. TBMM'deki İsrail oturumu ve normalleşme görüntülerine ilişkin de önemli mesajlar verdi.

TBMM'DEKİ İSRAİL OTURUMU

Salı günü İsrail oturumu için toplanacak TBMM'nin aldığı karara ilişkin "Yerinde bir karar" diyen Bahçeli, " Soykırımın yaşandığı dönemde TBMM'de değerli milletvekillerine ilgili bakanların vereceği bilgiler ışığında değerlendirmelerde bulunmak kanaatimce hayırlı olacaktır" dedi.

DEM PARTİ'LİLER İLE TOKALAŞMA AÇIKLAMASI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasama yılının açılışında DEM Parti'li vekillerle tokalaşma görüntüleri hakkında da konuşan Bahçeli, "Ellerini sıkmam Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir, başka anlamlar çıkarılmamalıdır. MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur" ifadesini kullandı.

SİNAN ATEŞ DAVASI

Sinan Ateş davasının Türk yargı unsurlarıyla devam ettiğini belirten Bahçeli, "MHP ve Ülkü Ocakları'nın sorgulanması, kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırma için gayret gösteren bakış açılarını da kınadığımı söylemek isterim. Her davada her konuda başta Osman Kavala vs. olmak üzere adalet iddiasında bulunanlar, ne olduğu henüz açıklanmamış mahkeme sürecinde televizyon ve kadrolarla MHP'yi sorgulamaya başlamış olmaları kabul edilebilir değildir. Ülkücü kimliği taşımakla beraber bu mahkemelere katılmışlardır. Üzücü bir davranıştır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.