PİYASALAR

  • BIST 1009887.331.76%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yusuf Yazgan: Yeni kazanımların ve yeni zirvelerin altına imza atacağız
Yusuf Yazgan: Yeni kazanımların ve yeni zirvelerin altına imza atacağız

Yusuf Yazgan: Yeni kazanımların ve yeni zirvelerin altına imza atacağız

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Mersin İl Divan Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yazgan, “Şimdi hedeflerimizi gerçekleştirme zamanıdır. İkinci şahlanış döneminde, kazanımlarımızı ve haklarımızı da şahlandıracağız, üye sayımızı 100 binlere taşıyacağız. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

A+A-

Büro Memur-Sen Mersin İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Genel değerlendirmenin yapıldığı ve yeni hedeflerin belirlendiği toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Vekili Ahmet Kızıl, Genel Başkan Yardımcısı Halil Küçükdevlet, Mersin Şube Başkanı Fevzi İnan ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birçok teşkilat mensubu katılım gösterdi.

 TEŞKİLATIMIZ İLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Üyelerin talep ve sorunlarının istişare edildiği toplantıda konuşan Genel Başkan Yusuf Yazgan, her platformda kamu görevlilerinin haklarını dile getirdiklerini söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Genel Başkan Yazgan, “ 7. Olağan Genel Kurulumuzun sonucunda teşkilatımızın ve delegelerimizin iradesiyle Genel Merkez Yönetimine tek liste olarak seçildik. Tüm Büro Memur-Sen teşkilatına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ve teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde Büro Memur-Sen’imizi yeni zirvelere taşımak için ve kamu görevlilerimizin haklarını daha ileri noktalara getirmek için mücadelemiz devam edecektir. Daha da güçlü Büro Memur-Sen için, tüm teşkilatımızla el ele,  gönül gönüle hep birlikte ve her zaman istişare halinde olacağız. ” şeklinde konuştu.

ŞİMDİ 2. ŞAHLANIŞ DÖNEMİ HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRME ZAMANIDIR

Yılmadan, yorulmadan kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarını savunacaklarını belirten Başkan Yazgan, ülkenin dört bir yanında kamu görevlilerini ziyaret ederek, sorunları yerinde dinleyeceklerini söyledi. Büro Memur-Sen’in  yeni dönemde yeni hedefleri olduğunu vurgulayan Yazgan, “ Şimdi hedeflerimizi gerçekleştirme zamanıdır. İkinci şahlanış döneminde, kazanımlarımızı ve haklarımızı da şahlandıracağız, üye sayımızı 100 binlere taşıyacağız. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Hak bildiğimiz yoldan asla şaşmayacağız. Haktan ve haklıdan yana olan tavrımızı sürdüreceğiz. Sendikamızın ve ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için, hayallerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz, koşuyoruz ve ter akıtıyoruz. Bugüne kadar birçok engeli aştık, birçok kazanım ürettik. Bundan sonrada önümüze çıkacak engelleri aşacak, yeni kazanımların ve yeni zirvelerin altına imza atacağız inşallah. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.