PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yusuf Yazgan: Bizim Yol Arkadaşımız Kamu Görevlilerimizdir
Yusuf Yazgan: Bizim Yol Arkadaşımız Kamu Görevlilerimizdir

Yusuf Yazgan: Bizim Yol Arkadaşımız Kamu Görevlilerimizdir

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kahraman ve Bursa Şube Başkanı Eyüp Akbulut ile birlikte Bursa’daki kurumlara ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kahraman ve Bursa Şube Başkanı Eyüp Akbulut Bursa’da bulunan kamu kurumlarını ziyaret ederek, sendika temsilcileriyle bir araya geldi.

Genel Başkan Yusuf Yazgan ziyaretler kapsamında ilk durağı olan İnegöl’de Memur-Sen İnegöl İlçe Temsilciliği binasının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Genel Başkan Yazgan “Bizler Büro Memur-Sen olarak, Memur-Sen olarak büyük bir aileyiz. İllerdeki bayrak taşıyıcılarımız olan temsilcilerimizden, teşkilatımızdan ve kamu görevlilerimizden aldığımız destekle Büro Memur-Sen’imiz, Memur- Sen’imiz her geçen gün daha da güçleniyor.” dedi.

Açılışın ardından Genel Başkan Yazgan, Bursa İl Vatandaşlık Müdürü Sakıp Pehlivanoğlu, Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Mehmet Vecihi Bingöl, Gümrük Laboratuvar Müdürü Kemal Külege ve Gemlik Gümrük Müdürü Muammer Ünal’ı ziyaret ederek kurumlardaki temsilcilerle bir araya geldi.

Görüşmelerde kurumlardaki kamu görevlilerinin talepleri ve Bursa’da kamu kurumlarındaki çalışma hayatı ele alındı. Başkan Yazgan “Bizler hiçbir zaman koltuk sendikacılığı yapmadık. Her zaman sahalarda olup kamu görevlilerimizin sorun ve taleplerini yerinde dinledik. Bu kutlu yoldaki yol arkadaşımız kamu görevlilerimizdir. Bundan sonrada ülkemizin her köşesine gidip kamu görevlilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Memur Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.