PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeni günün hava durumu nasıl olacak?
Yeni günün hava durumu nasıl olacak?

Yeni günün hava durumu nasıl olacak?

Marmara Bölgesinde sisli bir hava var. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Cuma ve cumartesi sisin etkisi sürüyor, sıcaklık ise yer yer birkaç derece yükseliyor.

A+A-

Ege Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık İzmir’de 18, Denizli ve Muğla’da 14, Afyonkarahisar’da 9 derece ölçülüyor. Önümüzdeki günlerde de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bu dönemde en yüksek 18-19 derecelerde ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinde sisli bir hava görülüyor. Sıcaklık Ankara ve Eskişehir’de 8, Kayseri’de 5, Sivas’ta 3 derece ölçülüyor. Gece ise doğu kentlerde sıcaklık 0 derecenin altına düşüyor.

Karadeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde yağmur etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise parçalı bulutlu, zaman zaman sisli bir gökyüzü hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 11-12 derecelerde ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde sisli ve puslu bir hava hakim. Sıcaklık bölgenin kuzey kentlerinde en yüksek 1, diğer kesimlerde ise 8 derece ölçülüyor. Kars dolaylarında gece sıcaklık eksi 10 dereceye kadar düşüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde az bulutlu bir hava var. Sıcaklık da bu dönemde 10 ile 15 derece arasında seyredecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.