PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yedikleri Abur Cubur Hırsızlığı Ele Verdi
Yedikleri Abur Cubur Hırsızlığı Ele Verdi

Yedikleri Abur Cubur Hırsızlığı Ele Verdi

Ankara'da bir vatandaşın evine zorla giren ve kapı kilitlerini kıran şüpheliler, ev içerisinde bir çok şeyi alarak kayıplara karıştı. Ancak emniyet güçlerinin titizlikle gerçekleştirdiği araştırmalar sonucunda 4 Gürcistan uyruklu hırsız kıskıvrak yakalandı. Hırsızları ise yedikleri abur cubur ele verdi.

A+A-

“abur cubur yemişler”

Ankara’da gerçekleşen olayda hırsızlar yedikleri abur cuburla yakayı ele verdi. Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir vatandaşa ait evin kapı kilidini ve göbeklerini kırarak hırsızlık amaçlı girdikleri yerden 3 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet akıllı saat, 1 adet kadın el çantası, 1 adet kolye, 3 adet altın kolye ve ev sahibinin aracına ait yedek anahtarı ile 5 bin Euro nakit para ve 1 adet harici bellek çalan hırsızlar yakalandı.

“Gürcistan uyruklu 4 hırsız kıskıvrak yakalandı”

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmalarda elde edilen kamera görüntüleri incelendi. Kamera incelemelerinde olayı gerçekleştiren kişilerin Gürcistan uyruklu yabancılar olduğu tespit edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar ile kimlikleri tespit edilen hırsızlardan Nika T., Avazı U., Ratı G. ve Roland U. İsimli 4 Gürcistan uyruklu hırsız operasyon sonucu ikamet ettikleri kiralık dairede gözaltına alındı. Polis ekipleri evde yaptıkları aramalarda hırsızlık yaptıkları evlerden çaldıkları 3 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet fotoğraf makinesi, 1 adet akıllı saat, 10 adet çeşitli markalarda kol saati, 1 adet zincirli kolyeyi ele geçirdi. Polis ekipleri 4 şüphelinin yakalanmasın da hırsızlık öncesi bir büfeden satın aldıkları abur cubur yiyeceklerin hırsızlığı gerçekleştirdikleri evde bırakılmasında aydınlatıcı unsur olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.