PİYASALAR

  • BIST 1009777.46-0.53%
  • ALTIN2913.968-0.47%
  • DOLAR34.159-0.06%
  • EURO38.1130.06%
  • STERLİN45.643-0.18%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Volkan Demirel: Bir yenilgiyle yıkılmayız
Volkan Demirel: Bir yenilgiyle yıkılmayız

Volkan Demirel: Bir yenilgiyle yıkılmayız

Volkan Demirel, ligde alınan 3-1’lik Beşiktaş yenilgisinin kaza olduğunu söyleyerek, “Biz zor zamanların takımıyız. Bir yenilgiyle yıkılmayız. Küllerimizden yeniden doğduk, bunu yine yaparız” diye konuştu.

A+A-

Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanından kötü bir futbolla sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-Lacivertliler, hem rakibine ağır bir darbe vurma, hem de zirve yolunda önemli bir avantaj elde etme şansını kaçırdı. Bu karşılaşmada yedek bekleyen Volkan Demirel, alınan mağlubiyetin bir iş kazası olduğunu dile getirdi. Kaptan Volkan, “Biz zor zamanların takımıyız. Geride bıraktığımız süreçte acılar çektik, haksızlıklara uğradık, cezalar yedik. Ancak bunlar bizi yıldırmadı. Küllerimizden doğmayı başardık. Şimdi de bir yenilgiyle yıkılacak, lige havlu atacak değiliz. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor” dedi.

‘Rakipler birbiriyle oynayacak’

Volkan Demirel, kupa maçının farklı bir ortamda geçeceğini belirtip, “Taraftarımız, pazar günkü futbolu bir daha görmeyecek” diye konuştu. Tecrübeli file bekçisi son olarak fikstür avantajına değinerek, “Ligdeki 3 rakibimiz birbirleriyle oynayacak. Onların bu çekişmesinden yararlanarak adım adım zirveye tırmanıp şampiyonluğa ulaşacağız” ifadelerini kullandı.           

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.