PİYASALAR

  • BIST 1009118.670.43%
  • ALTIN2324.750.78%
  • DOLAR32.3710.12%
  • EURO34.997-0.12%
  • STERLİN40.986-0.12%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vodafone Park'ta futbol yorumu yapan Anlı'ya büyük tepki!
Vodafone Park'ta futbol yorumu yapan Anlı'ya büyük tepki!

Vodafone Park'ta futbol yorumu yapan Anlı'ya büyük tepki!

Beşiktaşlı taraftarlar, olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından canlı yayında Tolga Zengin'i suçlayan Müge Anlı'ya tepki gösterdi.

A+A-

Beşiktaşlı taraftarlar, Kayserispor maçında sunucu Müge Anlı'ya tepki gösterirken, Esra Erol'a sevgi gösterilerinde bulundular.

BEŞİKTAŞLILAR'DAN MÜGE ANLI'YA BÜYÜK TEPKİ

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından canlı yayında "Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman bunların meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip güzel güzel seyirler yapabilelim." ifadelerini kullanan Müge Anlı'ya Beşiktaşlı taraftarlar küfürlü tezahüratlarda bulundu.

ESRA EROL'A VODAFONE PARK'TA SEVGİ SELİ!

Müge Anlı'nın bu açıklamalarına kendi canlı yayını sırasında "Gerçek taraftarları bir kenara bırakıyorum, kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takımı tutarsanız tutun, asla sahadaki futbolcuya küfür etme hakkına sahip değilsiniz." sözleriyle cevap veren Esra Erol'a ise Beşiktaşlı taraftarlar olumlu yönde tezahüratlar yaptı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.