PİYASALAR

  • BIST 1008970.51.86%
  • ALTIN2281.960.26%
  • DOLAR32.3220.25%
  • EURO35.018-0.28%
  • STERLİN40.798-0.09%
  1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Twitter’dan Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?
Twitter’dan Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Twitter’dan Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Twitter diğer sosyal medya platformları ile kıyaslandığında üye ve takipçi sayısı ilk sırada yer almasa da etkileşim skorlarıyla ön plana çıkan ve oldukça popüler bir uygulama. Aslında böyle olmasının en büyük sebebi de gündemin sürekli değişmesi ve güncel kalması. Aynı zamanda da kolay bir şekilde tüm Dünya ile iletişime geçebiliyor olmanız. Bu çok hızlı değişen gündem sırasında da Twitter üzerinde izlediğiniz videoları kaybetmeyi tabii ki istemezsiniz. Tam da bu noktada twitter'dan video indir

A+A-

Twitter'dan Çevrimiçi Video İndirme

Twitter'dan video indirme siteleri en iyi ve en güvenli ücretsiz Twitter video indiricisi çevrimiçi araçlarıdır, en sevdiğiniz twitter videolarınız için doğrudan bağlantılar oluşturmanıza ve onları çevrimdışı görüntüleme ve paylaşım için kaydetmenize yardımcı olurlar.

 

Twitter Videolarınızı Kolaylıkla İndirin

Seçmiş olduğunuz herhangi bir video indirme sitesinin sunucuları videolarınızı sorunsuz bir şekilde indirmeniz noktasında kritik rol oynar. Twitter'dan video indirme sitesi güçlü sunucular tarafından desteklendiğinde bir Twitter videosunu hemen hemen hiçbir sorun yaşamadan çevrimiçi ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

 

Twitter'dan MP3'e Dönüştürücü

Birçok kişi videoların sadece MP4 formatında indirilebildiğini düşünüyor. Ancak bu hiç de doğru değil. Birçok platformda olduğu gibi Twitter’da da beğendiğiniz videoları dilerseniz MP3’e dönüşterek indirebilir ve yürürken, koşarken, dinlenirken ya da iş yaparken dinleyebilirsiniz. Her türlü twitter videosunu MP3’e dönüştürmeniz mümkündür. Twitter'dan video indirme kolaylığı sayesinde beğendiğiniz şarkıların kliplerini M3 olarak indirip şarkı dinleyebileceğiniz gibi, hoşunuza giden herhangi bir videoyu da ses dosyası olarak cihazlarınıza yükleyip podcast gibi dinleyebilirsiniz.

 

Kullandığınız video indirme sitesinin twitter'dan video indirme konusunda belli bir kota uygulayabileceğini unutmamalısınız. Bu sebeple herhangi bir engel yememek adına günlük limitinizi çok da zorlamadan ve aşırıya kaçmadan video indirme işlemi yapmanızda yarar vardır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.