PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
Tubidy nedir?

Tubidy nedir?

Bundan 4-5 sene önce hayatımıza giren ve müzik formatı değiştirme aracı olarak kullanılan Tubidy hakkında tüm merak ettiğiniz soruları cevapladık.

A+A-

Müzik, hayatımızın hemen hemen tüm anlarında bize eşlik ediyor. Günlük hayat içerisinde evde, işte, yolda bazen çeşitli etkinliklerde, sosyalleşmelerde müzik hep bir yanıyla bizimle. Telefon ve bilgisayarlarımıza arzu ettiğimiz müzikleri indirmek ise, birtakım yöntemlerle mümkün oluyor. Mesela bu yöntemlerin başında Tubidy müzik uygulaması geliyor. Tubidy, video platformu Youtube bünyesinde bütün müzikleri sisteminde barındırıyor. Tubidy kullanıcıları da istedikleri zaman diledikleri şarkıyı cihazlarına indirebilme şansına sahip oluyor.

Rakip uygulamaları pek çok özelliği ile arkasında bırakan Tubidy, hızlı bir şekilde gençler arasında yaygınlaşmaya devam ediyor. Hedef kitlesi için çok önemli bir yer tutan güncellik, uygulama tarafından hassaslıkla korunuyor; en son çıkan şarkılar çok kısa bir süre içerisinde Tubidy platformundaki yerini alıyor. Program, son zamanlarda kütüphanesine slow ve yabancı şarkılar, hatta ilahi parçaları da eklemiştir. Kullanıcılar dinlemek istedikleri sanatçıların yeni şarkılarının yanı sıra en eski albümlerinde yer alan müzikleri de Tubidy'de bulabilirler. Bunun için uygulamanın arama çubuğuna anahtar kelimeyi yazmaları yeterli olacaktır.

TUBİDY NASIL KULLANILIR?

Yukarıda saydığımız bütün özellikler Tubidy'i kullanmanız vazgeçilmez sebepler... Peki, Tubidy nasıl kullanılır? Öncelikle uygulamayu uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak Tubidy sistemine kayıt olmak gerekiyor. MP3 formatında istediğiniz şarkıları indirebilmek için pek çok site ve program bulunsa da bunlar içerisinde güvenilir olan doğru adresi bulmak zor... O sebeple Tubidy hem işlevsel ara yüzü hem de güvenilir çalışma sistemiyle kullanıcılarının olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Tubidy'de birçok şarkı türü arasında istediğinizi dinleyebilir,  beğendiklerinizi MP3 formatında telefon ya da bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tüm bunları ücretsiz bir şekilde yapabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. Bunun için Tubidy sitesine girerek "Sign up for an account" bölümünden yeni bir üyelik oluşturun. Bu adımdan sonra atık elinizin altında yüzlerce şarkı indirilmeye hazır bir şekilde sizi bekliyor olacak...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.