PİYASALAR

  • BIST 1009562.510.34%
  • ALTIN2488.430.67%
  • DOLAR32.4940.16%
  • EURO34.7910.22%
  • STERLİN40.5980.07%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Trump'ın kızının danışman maaşı dudak uçuklattı!
Trump'ın kızının danışman maaşı dudak uçuklattı!

Trump'ın kızının danışman maaşı dudak uçuklattı!

Trump' ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushnerın geliri açıklandı. Beyaz Saray’da danışman olarak çalışan ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner'in geçen yıl 82 milyon dolar kazandıkları belli oldu.

A+A-

ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray’da danışman olarak çalışan kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner’in 2017 yılı kazançları en az 82 milyon dolar olarak açıklandı. Ivanka Trump, babasının otellerindeki hisselerinden 3,9 milyon dolar, kişisel markasından ise 5 milyon dolar gelir elde etti. Jared Kushner'in en önemli gelir kaynağı ise aile şirketinin satın aldığı bir arazi oldu. Kushner bu araziden 5 milyon dolar kazandı. Bazı sivil toplum kuruluşları, Ivanka Trump ve Jared Kushner'in Beyaz Saray'daki görevleri nedeniyle kişisel işlerinden daha fazla gelir elde ettiğini savunuyor.

tramp.jpg

Verileri ABD'de yayın yapan Washington Post gazetesi yayımladı. Buna göre Ivanka Trump, babasının otellerindeki hisselerinden 3,9 milyon dolar, kişisel markasından ise 5 milyon dolar gelir elde etti.

Jared Kushner'in en önemli gelir kaynağı ise aile şirketinin satın aldığı bir arazi oldu. Kushner bu araziden 5 milyon dolar kazandı.

Beyaz Saray'dan maaş almayan çiftin kazançları, çıkar çatışması endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

Bazı sivil toplum kuruluşları, Ivanka Trump ve Jared Kushner'in Beyaz Saray'daki görevleri nedeniyle kişisel işlerinden daha fazla gelir elde ettiğini savunuyor.

Ivanka Trump ve Jared Kushner, Beyaz Saray'da başkanın özel danışmanı olarak görev yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.