PİYASALAR

  • BIST 10010343.310%
  • ALTIN2449.1980.1%
  • DOLAR32.6490.02%
  • EURO35.0660.1%
  • STERLİN41.2730.22%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Teröre geçit yok! Bakan Yerlikaya açıkladı: Şırnak'ta 'Bozdoğan-44'operasyonu: 4 terörist etkisiz hale getirildi
Teröre geçit yok! Bakan Yerlikaya açıkladı: Şırnak'ta 'Bozdoğan-44'operasyonu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Teröre geçit yok! Bakan Yerlikaya açıkladı: Şırnak'ta 'Bozdoğan-44'operasyonu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta gerçekleştirilen “Bozdoğan-44” operasyonunda toplamda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

A+A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan “Bozdoğan-44” operasyonu ile ilgili bilgi verdi. 

"SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR DURMAYACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız." ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı sevk ve idaresinde; Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu Beytüşşebap kırsalında “Bozdoğan-44” operasyonu gerçekleştirildi.

4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, ATAK taarruz helikopterleri ile J-SİHA desteğinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Timleri ve güvenlik korucuları ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu 4 terörist çatışmada silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen turuncu kategoride yer alan Brüsk kod adlı Basri Cin, gri kategoride yer alan Rüstem kod adlı Sefer Temel ve yine aynı kategoride Kamuran Gever kod adlı Yılmaz Sala ile Dilsöz Rojhilat kod adlı teröristlerin; 1 güvenlik görevlisi ile 2 sivil vatandaşın şehit edildiği, 3 güvenlik görevlisi ve 4 sivil vatandaşın yaralandığı toplam 6 eyleme katıldıkları tespit edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.