PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TEKNOFEST'e 'panayır' diyen Emin Çapa'ya Bakan Varank'tan soda önerisi: Gerginliği sirk maymununa çevirmiş
TEKNOFEST'e 'panayır' diyen Emin Çapa'ya Bakan Varank'tan soda önerisi: Gerginliği sirk maymununa çevirmiş

TEKNOFEST'e 'panayır' diyen Emin Çapa'ya Bakan Varank'tan soda önerisi: Gerginliği sirk maymununa çevirmiş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yeni Şafak'a verdiği röportajda TEKNOFEST için "Bize ne faydası var? TEKNOFEST dediğiniz panayır" şeklinde konuşan CHP yandaşı gazeteci Emin Çapa'ya hazımsızlığını gidermesi için soda önerdi. "TEKNOFEST bir panayır değil, bir teknoloji festivali. Ama belli ki arkadaşın hal hareketleri ve gerginliği, kendisini bir sirk maymunu haline çevirmiş." diyen Varank, "Demek ki bir hazımsızlığı var. Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz aynı zaman da gelip bu

A+A-

Dünyanın en büyük teknoloji festivali, TEKNOFEST, yediden yetmişe bütün vatandaşı gurur ve heyecana boğarken muhalefet cephelerinden gelen hazımsızlık seslerine cevabı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank verdi. Dün çarpıcı şekilde "Siz bu TEKNOFEST'i ne zannediyorsunuz? Bize ne faydası var? TEKNOFEST dediğiniz panayır. Topluyorsunuz binlerce insanı, oraya buraya bakıyorlar” ifadeleriyle Türkiye'nin teknoloji festivalini hedef alan Emin Çapa'ya Bakan Varank'tan soda önerisi geldi.

Yeni Şafak'a konuşan Varan, "TEKNOFEST bir panayır değil, bir teknoloji festivali. Ama belli ki arkadaşın hal hareketleri ve gerginliği, kendisini bir sirk maymunu haline çevirmiş. Ben kendisine sakin olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

'Soda içmesini temenni ediyoruz'

Çapa'nın TEKNOFEST'te ne yapıldığını görmek istiyorsa, gelip teknoloji yarışmalarını izleyebileceğini söyleyen Varank, "O gerginlikle titreyerek 'Burası bir panayır' diye hoplayıp zıplamak.. Açıkçası demek ki bir hazımsızlığı var. Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz aynı zaman da gelip buraları görmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.